Sklenená kanvica na čaj FINUM Tea Control ™ 0,4 L, čierna / nerez, s podložkou

Sklenená kanvica na čaj FINUM Tea Control ™ 0,4 L, čierna / nerez, s podložkou

Sklenená kanvica na čaj FINUM Tea Control ™ 0,4 L, čierna / nerez, s podložkou

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sklenená kanvica na čaj FINUM Tea Control ™ 0,4 L, čierna / nerez, s podložkou - popis produktu

Sklenená kanvica na čaj FINUM Tea Control ™ 0,4 L, čierna / nerez, s podložkou patentovaný mechanizmus kontroly lúhovania - nie je určená na priame vykurovanie Výrobca: FINUM FINUM Tea Control ™ - čajová konvička s mechanizmom kontroly lúhovania. Filter s patentovaným systémom kontroly lúhovania umožňuje ukončiť lúhovania jednoduchým otočením viečka filtra. Otáčaním viečka pohybujete vnútornej prepážkou, ktorá zozbiera a uzavrie čajové lístky v neperforované zóne filtra. Žiadne vyberanie sitka, žiadne odkvapkávanie. Príprava čaju nebola nikdy jednoduchšie! Firma FINUM dostala za tento výrobok ocenenie RED DOT Design Award a GOOD DESIGN Award. Kanvička je vyrobená z borosilikátovej skla a filter z BPA-free Tritan (kopolyester bez obsahu Bisfenol A - BPA). Konivčka nie je určená na priame vykurovanie na platni / variči. Sklenené kanvičky Fínov Tea Control ponúkame v týchto variantach: - 0,4 L (čierna / nerez, vr. Filcové podložky) - 0,8 L (čierna, červená, zelená, jantárová) - 1L (čierna, červená, zelená, jantárová) Dodávané v darčekovej krabičke s ilustratívnou potlačou.

Produkt Sklenená kanvica na čaj FINUM Tea Control ™ 0,4 L, čierna / nerez, s podložkou je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čierne čaje, vyrába ho značka FINUM, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Sklenená kanvica na čaj FINUM Tea Control ™ 0,4 L, čierna / nerez, s podložkou - parametre produktu

Sklenená kanvica na čaj FINUM Tea Control ™ 0,4 L, čierna / nerez, s podložkou - história ceny a dostupnosti

Sklenená kanvica na čaj FINUM Tea Control ™ 0,4 L, čierna / nerez, s podložkou - ďalšie zaujímavé produkty

Sklenená kanvica na čaj FINUM Tea Control ™ 0,4 L, čierna / nerez, s podložkou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?