Skladový stan 6x8m biela EKONOMY #1610792

Skladový stan 6x8m biela EKONOMY #1610792

Skladový stan 6x8m biela EKONOMY #1610792

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 462,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skladový stan 6x8m biela EKONOMY - popis produktu

Ak nenájdete skladovú halu podľa Vašich požiadaviek a rozmerov, zašlite nám rýchly dotaz. Náš špecialista Vám pomôže s výberom a obratom Vám zašleme cenovú ponuku. Tento skladový stan slúži na bezpečné skladovanie tovaru, na dočasné krytie nákladných / osobných automobilov, motocyklov, alebo k zastrešenie vonkajšieho bazénu či staveniska.Konštrukcia je zo 100% pozinkovanej ocele. Stan sa upevňuje k zemi pomocou robustných kovových kolíkov cez pätky na nohách konštrukcie. Pätky možno priskrutkovať aj do pevného podkladu (betón, dlažba) pomocou skrutiek. Konštrukcia je z hrubých trubiek o priemere 38 mm.Plachta je vyrobená z veľmi pevného PVC materiálu s gramážou 550 g / m2, na vnútornej strane je opatrená trvanlivú sieťovinou, porovnateľnú s plachtou na nákladných vozňoch. Je odolná voči UV žiareniu. Vďaka zvarovým švom vzniknutým tepelným spracovaním je stan 100% vodotesný.Strešná plachta sa skladá z jednej časti, čo výrazne zvyšuje jej tesnosť a trvanlivosť.Stan má dva vchody so systémom ROLL UP umiestnené na oboch stranách, ktoré sú opatrené silnými zipsami. Tento jednoduchý systém otvárania a zatvárania zaisťuje komfort každodenného používania.Bočné steny je možné namontovať jednotlivo a ponúka sa tak niekoľko variácií v usporiadaní stanu: od úplne uzavretého po úplne otvorený. Stan si môžete prispôsobiť aktuálnym potrebám a vytvoriť si vchod z ktorejkoľvek strany stanu. Potrebujete rozšíriť priestor stanovej haly? Je možné pripojiť ďalšie stany zo štítové alebo bočnej strany.Farba:bielaMateriál - varianta EKONOMY:vystužená pozinkovaná oceľová konštrukciaplachta z PVC materiálu cca 550 g / m2Rozmery:šírka: 6 mdĺžka: 8 mvýška strán: 2 mvýška: 3,1 mvstup: 2,77 x 2,42 m Dodávka obsahuje:- oceľovú konštrukciu- posilňovacie lana- strešnú plachtu- bočné steny (stan možno úplne uzavrieť)- sadu montážne gumy- skrutkyDodáva sa v demonte.V čom sa odlišujú stany označené ako KLASIK, EKONOMY, PREMIUM a PROFI?KLASIK - oceľová konštrukcia bez vystuženia, plachta z PE so štruktúrou a gramážou 240 g / m2EKONOMY - vystužená oceľová konštrukcia, plachta z PVC so štruktúrou a gramážou 550 g / m2PREMIUM - oceľová konštrukcia s vystužením strechy a s podlahovou konštrukciou, plachta z PVC so štruktúrou a gramážou 550 g / m2PROFI - oceľová konštrukcia s vystužením strechy, s podlahovou konštrukciou a diagonálnymi podperami vo všetkých rohových prvkoch, plachta z PVC so štruktúrou a gramážou 550 g / m2

Produkt Skladový stan 6x8m biela EKONOMY #1610792 patrí do skupiny produktov Skladové stany od značky RS, farebná verzia je biela, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Skladový stan 6x8m biela EKONOMY - parametre produktu

FARBABiela
FARBA KONŠTRUKCIESivá
BOČNICE (SÚČASŤ BALENIA)Áno
VÝŠKA PO STRECHU2 m
TVARObdĺžnikový
ODOLNOSŤ PROTI DAŽĎUÁno
FARBA ZASTREŠENIEBiela
VÝŠKA3 m
DĹŽKA8 m
ŠÍRKA6 m
MATERIÁL ZASTREŠENIEPVC (550 g / m2)
MATERIÁL KONŠTRUKCIEPozinkovaná oceľ
Hmotnosť110000.000g
KategóriaStany, Skladové stany
ZnačkaRS
Farbabiela
E-shopInpostele.sk

Skladový stan 6x8m biela EKONOMY - história ceny a dostupnosti

Skladový stan 6x8m biela EKONOMY - ďalšie zaujímavé produkty

Skladový stan 6x8m biela EKONOMY - ako nakúpiť najvýhodnejšie?