Skladacie plážové kreslo Dekorhome Modrá #6666346

Skladacie plážové kreslo Dekorhome Modrá #6666346

Skladacie plážové kreslo Dekorhome Modrá #6666346

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skladacie plážové kreslo Dekorhome Modrá - popis produktu

Toto skladacie plážové kreslo s ikonickým dizajnom predstavuje perfektnú voľbu na záhradu, na pláž či do kempu. Masívne teakové drevo je krásny prírodný materiál. Pre pevnejší povrch a ľahké čistenie ošetrite nábytok olejom, voskom, lakom alebo lazúrou. Teakové drevo je veľmi pevné a odolné voči poveternostným vplyvom. Látkový sedák a operadlo vám poskytnú príjemné posedenie. Operadlo je možné nastaviť tak, aby ste si mohli nájsť najpríjemnejšiu polohu pri sedení alebo ležaní. Lehátko je možné ľahko zložiť a pohodlne uložiť, a tým ušetríte miesto. Farba:hnedá / krémováhnedá / zelenáhnedá / siváhnedá / modráhnedá / červená Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:jemne brúsené teakové tvrdé drevo, ošetrené lazúrou na vodnej báze / textil Rozmery:šírka: 60 cmhĺbka: 126 cmvýška: 87,5 cm výška sedadla: 35 cmšírka látky: 45 cm Hmotnosť:7,5 kg Dodávané v demonte.,Toto skladacie plážové kreslo s ikonickým dizajnom predstavuje perfektnú voľbu na záhradu, na pláž či do kempu. Masívne teakové drevo je krásny prírodný materiál. Pre pevnejší povrch a ľahké čistenie ošetrite nábytok olejom, voskom, lakom alebo lazúrou. Teakové drevo je veľmi pevné a odolné voči poveternostným vplyvom. Látkový sedák a operadlo vám poskytnú príjemné posedenie. Operadlo je možné nastaviť tak, aby ste si mohli nájsť najpríjemnejšiu polohu pri sedení alebo ležaní. Lehátko je možné ľahko zložiť a pohodlne uložiť, a tým ušetríte miesto. Farba:hnedá / krémováhnedá / zelenáhnedá / siváhnedá / modráhnedá / červená Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:jemne brúsené teakové tvrdé drevo, ošetrené lazúrou na vodnej báze / textil Rozmery:šírka: 60 cmhĺbka: 126 cmvýška: 87,5 cm výška sedadla: 35 cmšírka látky: 45 cm Hmotnosť:7,5 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka Vida, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Skladacie plážové kreslo Dekorhome Modrá #6666346 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné lehátka, patrí značke Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné ležadlá od značky Vida v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Skladacie plážové kreslo Dekorhome Modrá - parametre produktu

Skladacie plážové kreslo Dekorhome Modrá - história ceny a dostupnosti

Skladacie plážové kreslo Dekorhome Modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Skladacie plážové kreslo Dekorhome Modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?