Skladacia trampolína s madlom, RD20802

Skladacia trampolína s madlom, RD20802

Skladacia trampolína s madlom, RD20802

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skladacia trampolína s madlom, RD20802 - popis produktu

Skladacia trampolína s madlomSkladacia trampolína s madlom je vybavená fitness zariadením do obývačky. Vďaka odnímateľnej rukoväti sa odporúča najmä pre začiatočníkov. To nielen bezpečia, ale aj prináša pocit cvičenia. Trampolína sa nemusí zoskrutkovať, stačí len zastrčiť. Po použití sa dá opäť rýchlo zložiť a uložiť do úložného priestoru alebo pod posteľ, aby sa ušetrilo miesto.stiahnuť, že trampolínu by mali vždy rozoberať dvaja ľudia.Skladacia trampolína pre vnútorné použitieIba zapojenieskladacie∅ skákacia plocha: cca 69 cmVzdialenosť od zeme: 26 cmVysoká stabilitaTrampolína ako moderné fitness zariadenieTrénuje sa koordináciaEfektívne budovanie svalov s jemným pohybom kĺbovStav je zvýšenýTréningová rovnováhaRazenie možnéTrampolína skladacia s madlom v detaileDržanie tyče rozširuje možnosti cvičení, napr. dupanieOceľové pružiny dodávajú trampolíne vysokú stabilituUrčené pre osoby s hmotnosťou do 120 kgV x Š x V: cca 113 x 102 x 102 cmHmotnosť: cca 6,5 kgrozsah doručeniaNosná tyč sa skladá zo 4 samostatných častímontážny návodDekoratívne predmety nie sú súčasťou dodávkyčiastočne predmontovanýRD 10020802

Produkt Skladacia trampolína s madlom, RD20802 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Fitness trampolíny, patrí značke RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Skladacia trampolína s madlom, RD20802 - parametre produktu

Skladacia trampolína s madlom, RD20802 - história ceny a dostupnosti

Skladacia trampolína s madlom, RD20802 - ďalšie zaujímavé produkty

Skladacia trampolína s madlom, RD20802 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?