Skladací záhradný pivný set D4578 DekorhomeSkladací záhradný pivný set D4578 Dekorhome

Skladací záhradný pivný set D4578 DekorhomeSkladací záhradný pivný set D4578 Dekorhome

Skladací záhradný pivný set D4578 DekorhomeSkladací záhradný pivný set D4578 Dekorhome

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 168,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skladací záhradný pivný set D4578 DekorhomeSkladací záhradný pivný set D4578 Dekorhome - popis produktu

Všestranný záhradný set je vyrobený z HDPE  plastu odolného voči poveternostným vplyvom a je ideálny pre vonkajšie použitie. Sada sa rýchlo a ľahko zostavuje a pozýva vás na pohodlné sedenie. Dá sa rýchlo a ľahko zložiť, aby sa ušetrilo miesto, a ľahko sa prenáša pomocou integrovaných rukovätí. Vzhľadom na malú veľkosť sa po zložení pohodlne zmestí takmer do každého kufra auta. Odolné chrániče na nohách ochránia vaše podlahy; súpravu je možné bezpečne používať aj v interiéri. Vďaka oceľovej konštrukcii je sada pevná a stabilná++. Praškový lak chráni kovový rám pred poveternostnými vplyvmi a UV žiarením. Odolný povrchový materiál sa ľahko čistí vlhkou handričkou. Skladacia súprava je vhodná až pre 8 osôb a vždy ponúka dostatok priestoru aj pre Vašich hostí. Ideálne riešenie pre narodeninové oslavy na záhrade, grilovanie na terase alebo pri kempovaní. Výhody sady:- vhodné na vonkajšie aj vnútorné použitie- odolný voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu- skladacia s rukoväťou a bezpečnostným zámkom- ľahká preprava- skladný pre úsporu miesta- ľahká váha- nohy s chráničmi podlahy- ľahko udržiavateľný povrch- pohodlná výška sedu- stabilný kovový rám- priestor až pre 8 osôb- výhoda oproti drevenej pivnej lavici = žiadne nebezpečenstvo triesok- univerzálna Farba:čierna Materiál:kov / plast (100% polyetylén) Rozmery stola:šírka: 180 cmhĺbka: 75 cmvýška: 73 cm rozmery zloženého stola (D/Š/V): 90 x 8 x 75 cm Rozmery lavice:šírka: 180 cmhĺbka: 25 cmvýška: 43 cm rozmery zloženej lavice (D/Š/V): 90 x 9,5 x 25 cm Obsah balenia:- 1x stôl- 2x lavica Hmotnosť:stôl 12 kg / lavica 7,5 kg Dodávané zostavené.

Produkt Skladací záhradný pivný set D4578 DekorhomeSkladací záhradný pivný set D4578 Dekorhome je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradný nábytok, patrí značke DE, farebný variant je ČIERNA, z materiálu polyetylén, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné sety od značky DE, vo farebnej verzii ČIERNA, je vyrobený z materiálu polyetylén, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Produkt Skladací záhradný pivný set D4578 DekorhomeSkladací záhradný pivný set D4578 Dekorhome patrí do skupiny produktov Kempingový nábytok od značky DE, farebný variant je ČIERNA, je vyrobený z materiálu polyetylén v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Skladací záhradný pivný set D4578 DekorhomeSkladací záhradný pivný set D4578 Dekorhome - parametre produktu

FARBAČierna
POČET MIEST NA SEDENIE8 osob a více
TYP STOLAJedálenský
TYP STOLAZáhradný
ŠTÝLModerný
MATERIÁL NÔHKov
MATERIÁL DOSKYPlast
NOHY STOLA4 nohy
TVARObdĺžnikový
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLPolyetylén
POLOHOVACIENie
VÝŠKA73 cm
VÝŠKA43 cm
OBSAH SETU2x lavica
OBSAH SETU1x stôl
SKLADACIEÁno
HĹBKA SEDU25 cm
VÝŠKA SEDU44 cm
NASTAVITEĽNÁ VÝŠKANie
ROZKLADACIANie
OTVOR PRE SLNEČNÍKNie
ŠÍRKA180 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
HĹBKA25 cm
HĹBKA75 cm
OPIERKY RUKNie
Hmotnosť27000.000g
KategóriaPlášte, Nábytok, Záhradný nábytok, Kemping, Záhradné sety, Kempingový nábytok, Kempingové sety
ZnačkaDE
FarbaČIERNA
Materiálpolyetylén
E-shopInpostele.sk

Skladací záhradný pivný set D4578 DekorhomeSkladací záhradný pivný set D4578 Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Skladací záhradný pivný set D4578 DekorhomeSkladací záhradný pivný set D4578 Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Skladací záhradný pivný set D4578 DekorhomeSkladací záhradný pivný set D4578 Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?