Skladací bambusový odkvapkávač na riad, RD45699

Skladací bambusový odkvapkávač na riad, RD45699

Skladací bambusový odkvapkávač na riad, RD45699

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skladací bambusový odkvapkávač na riad, RD45699 - popis produktu

Skladací bambusový odkvapkávač na taniere, šálky a inéPo umytí riadu je sušenie všetkého riadu určite raz z činností len veľmi málo ľudí. Využite svoj čas na dôležitejšie veci a nechajte riad len odtiecť. Mokré taniere, šálky, poháre a misky možno umiestniť na 2 úrovne na tento stojan na riad a nechať uschnúť na vzduchu. Odkvapkávač je vyrobený z pevného bambusu odolného voči vlhkosti a možno ho zložiť, aby sa ušetrilo miesto, keď sa nepoužívalo.Sušička riadu na 2 úrovniachStojan na riad na sušenie riadu vedľa drezuHorná polica so 14 drážkami ideálna pre veľké taniereSpodné police na šálky, poháre a malé miskySklopné, aby sa ušetrilo miesto - ideálne pre malé kuchyneVyrobené z prírodného bambusu - odolné voči vlhkostiUšetrite čas, kým umývanie riadu schne samoVhodné aj na cestovanie pri kempovaní atď.rozsah doručenia1x odkvapkávač riadubez dekorácieStojan na riad v detaileCelkové rozmery V x Š x V: cca 24 x 23,5 x 44 cmRozmery v zloženom stave V x Š x V: cca 6,5 ​​x 31 x 44,5 cmHmotnosť: cca 1,3 kgMateriál: bambusFarba: prírodnáRD 10045699

Tento produkt nájdete v skupine Odkvapkávače na riad, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Skladací bambusový odkvapkávač na riad, RD45699 patrí do skupiny produktov Odkvapkávače riadu od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Skladací bambusový odkvapkávač na riad, RD45699 - parametre produktu

Skladací bambusový odkvapkávač na riad, RD45699 - história ceny a dostupnosti

Skladací bambusový odkvapkávač na riad, RD45699 - ďalšie zaujímavé produkty

Skladací bambusový odkvapkávač na riad, RD45699 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?