SIX2 Leggings Carbon L

SIX2 Leggings Carbon L

SIX2 Leggings Carbon L

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SIX2 Leggings Carbon L - popis produktu

Termoprádlo s karbónovými vláknami eliminuje chlad, vlhkosť, zápach a únavu svalov patentovaný materiál SIXS vyrobené bezšvovou technológiou Patentovaný materiál SIXS je vyvinutý, aby: odvádzal pot, chlad a vlhkosť z povrchu kože znižuje pocit únavy zabraňuje poteniu a zápachu spodná úpletová vrstva je tvorená tenkými karbónovými vláknami, cez ktoré je vlhkosť odvádzaná do vonkjašej časti prádla s vyššou hustotou materiálu. Prádlo nezohreje, ale zabezpečí, aby užívateľ necítil chlad. Sezóna: Leto Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Muži Veľkosť: L Farba: Čierna Farba podľa výrobcu: Carbon Krajina pôvodu: Taliansko

Produkt SIX2 Leggings Carbon L patrí do skupiny produktov Spodné prádlo od značky SIX2, je vyrobený vo veľkosti L, farebné prevedenie je Black a je navrhnutý male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Funkčné prádlo, patrí pod značku SIX2, vo veľkosti L, farebné prevedenie je Black a je dizajnovaný male.

SIX2 Leggings Carbon L - parametre produktu

FarbaBlack
VeľkosťBlack
Určeniemale
KategóriaNohavice, Spodné prádlo, Termoprádlo, Funkčné prádlo
ZnačkaSIX2
VeľkosťL
FarbaBlack
Určeniemale

SIX2 Leggings Carbon L - história ceny a dostupnosti

SIX2 Leggings Carbon L - ďalšie zaujímavé produkty

SIX2 Leggings Carbon L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?