Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500 #7147208

Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500 #7147208

Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500 #7147208

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500 - popis produktu

Morský vzduch má na ľudské zdravie blahodarné účinky. Zlepšuje dýchanie astmatikom aj alergikom a všetky respiračné ťažkosti vďaka nemu ustupujú. Skvele pomáha pri ekzémoch a lupienke. Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500 dokonale simuluje morský vzduch za pomoci prírodnej morskej soli, ktorá obsahuje viac ako 65 stopových prvkov. Prístroj veľmi jemne rozprašuje častice morskej soli v ovzduší a tým zvlhčuje vzduch. Zároveň vzduch ionizuje a UVC lampa sa stará o odstránenie až 99% baktérií, vírusov a mikroorganizmov. Zvlhčovač pracuje v niekoľkých fázach: predčistenie vzduchu, mineralizácia a sterilizácia. Je jednoducho rozoberateľný a veľmi ľahko sa čistí.Rozmery: 30,5 x 38,4 cm. Hmotnosť: 6,13 kg. Vyrobila nemecká spoločnosť Beurer. Príslušenstvo: zvlhčovač, 2x filter, 1x vodný filter, 1x 625 g morskej soli (cca na 1 mesiac), nabíjací sieťový adaptér. Náhradný set filtrov a soli na dokúpenie nájdete v našej ponuke.Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500Zvlhčuje a čistí vzduchIdeálny pre astmatikov, alergikov a chorých lupienkouNajjemnejšie rozprašovanie častíc morskej soli3 stupne filtračného systému (predfilter, filter s aktívnym uhlím, filter HEPA H13)Nádržka na vodu 6 lČistenie vzduchu s ionizáciouUVC lampa pre odstránenie až 99% baktérií, vírusov a mikroorganizmovZvlhčovanie 33 ml / hodPre miestnosti do 50 m2Nočný režim so zníženou hlasitosťou a tlmením displejaLCD displej, dotykové tlačidláUVC lampaUkazovateľ hladiny vodyIndikátor výmeny filtra a zmeny UVC lampyAutomatické vypnutieĽahko demontovateľnýJednoduchá údržba24 W

Tento produkt nájdete v skupine Zvlhčovače vzduchu od značky BEURER.

Produkt Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500 #7147208 patrí do skupiny produktov Čističky vzduchu, vyrába ho značka BEURER.

Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500 - parametre produktu

Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500 - história ceny a dostupnosti

Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500 - ďalšie zaujímavé produkty

Simulátor morského vzduchu BEURER MK 500 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?