Silvercrest Multifunkčný elektrický tlakový hrniec SSM 1000 A1

Silvercrest Multifunkčný elektrický tlakový hrniec SSM 1000 A1

Silvercrest Multifunkčný elektrický tlakový hrniec SSM 1000 A1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Silvercrest Multifunkčný elektrický tlakový hrniec SSM 1000 A1 - popis produktu

  All-in-One - pre rýchle a efektívne varenie Veľké množstvo funkcií: rýchle varenie, varenie parou, varenie ryže, šetrné varenie, soté / nasmažení, udržiavanie teploty alebo príprava jogurtu Jednoduché ovládanie dotykovým prvkom s LED displejom, ukazovateľom tlaku a zvoleného režimu 12 prednastavených programov varenia Časovač pre časovo odložené varenie Zachovanie dôležitých živín vďaka možnosti nastavenia vysokotlakových a nízkotlakových stupňov Pretlakový ventil a bezpečnostný uzáver Vyberateľný hrniec s objemom 5,6 lz nerezovej ocele obsah balenia   tlakový hrniec Misa na kondenzovanú vodu Naparovacia vložka s praktickými úchytkami odmerka Lyžica na ryžu polievková lyžica technické údaje   Príkon: 1 000 W Rozmery   Tlakový hrniec: cca 33 x 28,5 x 34,5 cm (V x Š x H) hmotnosť   cca 5,7 kg (vrátane pokrievky)

Tento produkt nájdete v skupine Tlakové hrnce, patrí značke SilverCrest, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Silvercrest Multifunkčný elektrický tlakový hrniec SSM 1000 A1 patrí do skupiny produktov Tlakové elektrické hrnce, je v ponuke značky SilverCrest, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Silvercrest Multifunkčný elektrický tlakový hrniec SSM 1000 A1 - parametre produktu

Silvercrest Multifunkčný elektrický tlakový hrniec SSM 1000 A1 - história ceny a dostupnosti

Silvercrest Multifunkčný elektrický tlakový hrniec SSM 1000 A1 - ďalšie zaujímavé produkty

Silvercrest Multifunkčný elektrický tlakový hrniec SSM 1000 A1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?