SHIMANO Cyklistické tretry - SH-XC502 - modrá #8972587

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-XC502 - modrá #8972587

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-XC502 - modrá #8972587

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-XC502 - modrá - popis produktu

Štýlové, výkonné a všestranné XC tretry. Ľahká vonkajšia gumená podrážka SHIMANO ULTREAD XC zabezpečí perfektný grip. Zvršok vyrobený z kombinácie syntetickej kože a sieťoviny/TPU poskytuje extra pohodlie. Zapínanie prostredníctvom BOA L6 systému umožňuje rýchle a pohodlné upnutie nohy v tretre. Medzipodrážka vystužená sklenými vláknami pre lepší prenos sily. Konštrukcia zvršku redukuje prekrývanie materiálu a zabezpečuje perfektný fit. Vymeniteľné hroty umožňujú jazdcovi vybrať si medzi rôznymi hrotmi, aby ladili s jeho štýlom jazdy a podmienkami na trati. SPD. Hmotnosť od 600g (č.42). Odporúčame odmerať chodidlo a objednať veľkosť podľa veľkostnej tabuľky - zväčša je potrebné objednať o číslo väčšiu veľkosť než štandardne nosíte. POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické tretry, patrí značke Shimano, je vyrobený vo veľkosti 42, 43, vo farbe modrá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný male.

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-XC502 - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
KategóriaCyklistické tretry
ZnačkaShimano
Veľkosť42, 43
Farbamodrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-XC502 - modrá - história ceny a dostupnosti

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-XC502 - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-XC502 - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?