SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC502 - modrá

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC502 - modrá

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC502 - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC502 - modrá - popis produktu

Ľahká a výkonná cestná tretra za prijateľnú cenu. Zvršok vyrobený z kombinácie sieťoviny, TPU a syntetickej kože je priedušný a mimoriadne pohodlný. Integrovaná bezšvová medzipodrážka a konštrukcia zvršku poskytuje novú úroveň pohodlia, stability pedálovania a úspory na váhe. BOA® L6 systém umožňuje rýchle a presné nastavenie upnutia nohy v tretre. Karbónovými vláknami vystužená medzipodrážka zlepšuje prenos sily do pedálov. SPD-SL. Hmotnosť od 482g (č.42). Odporúčame odmerať chodidlo a objednať veľkosť podľa veľkostnej tabuľky - zväčša je potrebné objednať o číslo väčšiu veľkosť než štandardne nosíte. POHLAVIE: pánske

Produkt SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC502 - modrá patrí do skupiny produktov Cyklistické tretry, patrí značke Shimano, je vyrobený vo veľkosti 42, vo farbe modrá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný male.

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC502 - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
KategóriaCyklistické tretry
ZnačkaShimano
Veľkosť42
Farbamodrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC502 - modrá - história ceny a dostupnosti

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC502 - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC502 - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?