Sharp Shape Gym ball pink #52064

Sharp Shape Gym ball pink #52064

Sharp Shape Gym ball pink #52064

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sharp Shape Gym ball pink - popis produktu

Fitlopta Sharp Shape Gym ball pink:Gymnastická lopta Sharp Shape Gym ball je ideálnou pomôckou na spevnenie vášho tela i odpočinok po náročnej práci. Má neuveriteľné množstvo spôsobov využitia v rehabilitácii, fyzioterapii a pri posilňovaní aj precvičovaní kostrového svalstva. Gymball Sharp Shape pomáha zlepšiť stabilitu a motoriku tela a znížiť celkové napätie organizmu. Nosnosť gymnastickej lopty Sharp Shape je 200 kg. Je vhodná pre každého bez rozdielu fyzickej kondície a veku, precvičovať svoje telo na nej môžu ako malé deti, tak aj ich babičky a deduškovia!Kľúčové vlastnosti gymnastickej lopty Sharp Shape Gym ball pinkGymnastická lopta s nosnosťou 200 kgAnti-burst technológia proti prasknutiuLopta Sharp Shape Gym ball je vhodná aj pre nešportovcovVarianty s priemerom 55, 65 a 75 cmFarebné vyhotovenie: ružovéFitlopta Sharp Shape je bezpečnáVďaka technológii Anti-Burst pri používaní gymnastickej lopty Sharp Shape nehrozí nebezpečenstvo prasknutia. Pri prípadnom pretlaku je vzduch z gymballu pozvoľne uvoľňovaný, čo tiež napomáha perfektnému prispôsobeniu sa lopty vášmu telu. Priemer:55, 65 a 75 cm

Produkt Sharp Shape Gym ball pink #52064 patrí do skupiny produktov Gymnastické lopty, vyrába ho značka Sharp shape, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Sharp Shape Gym ball pink - parametre produktu

Sharp Shape Gym ball pink - história ceny a dostupnosti

Sharp Shape Gym ball pink - ďalšie zaujímavé produkty

Sharp Shape Gym ball pink - ako nakúpiť najvýhodnejšie?