SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA - modrá/svetlo modrá

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA - modrá/svetlo modrá

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA - modrá/svetlo modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA - modrá/svetlo modrá - popis produktu

Cykloturistická obuv SCOTT Crus-r BOA® sa radí medzi základné modely a hodí sa na každý trail. Zároveň vás poteší priaznivou cenou. Odolná, pritom ľahká a dostatočne flexibilná, aby mohla byť maximálne pohodlná. Vďaka prispôsobivému systému zapínania BOA® obuv výborne sedí, podrážka X-Traction z gumy Sticki zaručuje správne postavenie nohy a dobrú priľnavosť k terénu. BENEFIT: kompatibilita podrážky SPD, nylónová podrážka, VLASTNOSTI: priedušné, komfortné, anatomické, ZAPÍNANIE: upínacie koliesko, VYUŽITIE: cykloturistika, MTB, VÁHA: 420 g, PREVEDENIE: s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: BOA® Fit System, 3D Mesh, X Traction, Polyuretán, Nylon, POHLAVIE: unisex

Produkt SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA - modrá/svetlo modrá patrí do skupiny produktov Športová obuv od značky Scott vo veľkosti 40, 41, 42, 43, 45, vo farebnej verzii modrá, Svetlo modrá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické tretry, patrí značke Scott, je vyrobený vo veľkosti 40, 41, 42, 43, 45, vo farbe modrá, Svetlo modrá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA - modrá/svetlo modrá - parametre produktu

Farbamodrá/svetlo modrá
Veľkosťmodrá/svetlo modrá
Určenieunisex
KategóriaSvetlá, Športová obuv, Cyklistické tretry
ZnačkaScott
Veľkosť40, 41, 42, 43, 45
Farbamodrá, Svetlo modrá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA - modrá/svetlo modrá - história ceny a dostupnosti

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA - modrá/svetlo modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA - modrá/svetlo modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?