SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA REFLECTIVE LADY - šedá/čierna

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA REFLECTIVE LADY - šedá/čierna

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA REFLECTIVE LADY - šedá/čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 129,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA REFLECTIVE LADY - šedá/čierna - popis produktu

Dámska obuv SCOTT Sport Crus-r BOA® Reflective na jazdu od súmraku do úsvitu je vybavená plne reflexným zvrškom. Najlepšie ju možno opísať ako perfektnú základnú a cenovo dostupnú športovú obuv, ktorá je skonštruovaná pre celodenné pohodlie, odolnosť a flexibilitu. Systém BOA® Fit poskytuje nastaviteľné prispôsobenie a podrážka Sticki Rubber zaručuje vynikajúcu priľnavosť a dobrú trakciu mimo bicykla. BENEFIT: kompatibilita podrážky SPD, nylónová podrážka, VLASTNOSTI: odolné, komfortné, anatomické, ZAPÍNANIE: upínacie koliesko, VYUŽITIE: cykloturistika, MTB, VÁHA: 380 g, PREVEDENIE: reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: Glass fibre , BOA® Fit System, Polyuretán, Nylon, EVA, POHLAVIE: dámske

Produkt SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA REFLECTIVE LADY - šedá/čierna patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Scott, je vyrobený vo veľkosti 37, 38, vo farebnej verzii ČIERNA, šedá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športová obuv od značky Scott vo veľkosti 37, 38, vo farebnej verzii ČIERNA, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je určený female.

Produkt SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA REFLECTIVE LADY - šedá/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické tretry, patrí značke Scott, je vyrobený vo veľkosti 37, 38, vo farbe ČIERNA, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný female.

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA REFLECTIVE LADY - šedá/čierna - parametre produktu

Farbašedá/čierna
Veľkosťšedá/čierna
Určeniefemale
KategóriaDámska obuv, Športová obuv, Cyklistické tretry
ZnačkaScott
Veľkosť37, 38
FarbaČIERNA, šedá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA REFLECTIVE LADY - šedá/čierna - história ceny a dostupnosti

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA REFLECTIVE LADY - šedá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SCOTT Cyklistické tretry - SPORT CRUS-R BOA REFLECTIVE LADY - šedá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?