SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC PRO +++ 2022 - biela/čierna

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC PRO +++ 2022 - biela/čierna

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC PRO +++ 2022 - biela/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC PRO +++ 2022 - biela/čierna - popis produktu

Hladké štýlové šortky s trakmi SCOTT RC Pre +++ so silikónom na lemoch nohavíc. Obľúbite si ich kvôli cyklistickej vložke SCOTT +++ Pro, priedušnému materiálu a odvetraným častiam zo sieťoviny. Sú jednoducho voľbou č. 1 pre väčšinu jazdcov z tímu XC Racing. V šortkách v pretekárskom prevedení sa budete cítiť pohodlne aj na tých najdlhších trasách. BENEFIT: silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, elastické, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: Polyamid, Elastan, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Krátke nohavice, je v ponuke značky Scott, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je biela, ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC PRO +++ 2022 - biela/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku Scott, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je biela, ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Scott, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je biela, ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC PRO +++ 2022 - biela/čierna - parametre produktu

Farbabiela/čierna
Veľkosťbiela/čierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaScott
VeľkosťS
Farbabiela, ČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC PRO +++ 2022 - biela/čierna - história ceny a dostupnosti

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC PRO +++ 2022 - biela/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC PRO +++ 2022 - biela/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?