SCOTT Cyklistické nohavice krátke bez trakov - TRAIL FLOW - modrá #2746805

SCOTT Cyklistické nohavice krátke bez trakov - TRAIL FLOW - modrá #2746805

SCOTT Cyklistické nohavice krátke bez trakov - TRAIL FLOW - modrá #2746805

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SCOTT Cyklistické nohavice krátke bez trakov - TRAIL FLOW - modrá - popis produktu

Pohodlné kraťasy SCOTT Trail Flow s voľnejším strihom vás neobmedzia v pohybe a pritom si zachovajú všetky vlastnosti, na ktoré ste zvyknutí. Melírovaný materiál, ktorý je pružný na 4 strany v kombinácií s 2-smerne takným strečom, oba s trvanlivou voduodpoudivou úpravou. Spodné šortky sú odnímateľné. BENEFIT: nastaviteľný obvod pásu, odnímateľné boxerky s cyklistickou vložkou, VLASTNOSTI: vodoodpudivé, ľahké, komfortné, VYUŽITIE: MTB, PREVEDENIE: 2 bočné vrecká, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: Polyamid, Polyester, Elastan, POHLAVIE: pánske

Produkt SCOTT Cyklistické nohavice krátke bez trakov - TRAIL FLOW - modrá #2746805 patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky Scott, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nohavice na traky, patrí pod značku Scott, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt SCOTT Cyklistické nohavice krátke bez trakov - TRAIL FLOW - modrá #2746805 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Scott, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SCOTT Cyklistické nohavice krátke bez trakov - TRAIL FLOW - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Kraťasy, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaScott
VeľkosťS
Farbamodrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SCOTT Cyklistické nohavice krátke bez trakov - TRAIL FLOW - modrá - história ceny a dostupnosti

SCOTT Cyklistické nohavice krátke bez trakov - TRAIL FLOW - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SCOTT Cyklistické nohavice krátke bez trakov - TRAIL FLOW - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?