Sconto Zrkadlová skrinka ANTWERPEN smrekovec

Sconto Zrkadlová skrinka ANTWERPEN smrekovec

Sconto Zrkadlová skrinka ANTWERPEN smrekovec

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 129 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Zrkadlová skrinka ANTWERPEN smrekovec - popis produktu

Zrkadlová skrinka ANTWERPEN sa stane rýchlo nepostrádateľnou súčasťou Vašej kúpeľne. **Veľké zrkadlové dvierka** rozjasnia a opticky zväčšia priestor, a navyše skrinka ponúka úložné priestory na kozmetické a hygienické drobnosti. Jemné farebné vyhotovenie s výraznou kresbou dreva vytvára jedinečný vidiecky vzhľad. Odkladací priestor za dvierkami využijete na uloženie kozmetických a hygienických prípravkov. Súčasťou skrinky je aj integrované LED osvetlenie, ktoré je nielen praktické, ale aj vytvára príjemnú atmosféru v kúpeľni. Už žiadne hľadanie zubnej kefky či pasty, žiadna voľne pohádzaná kozmetika na umývadle. Všetko budete mať prehľadne uložené v skrinke ANTWERPEN a vaša kúpeľňa bude vyzerať stále upratane.

Produkt Sconto Zrkadlová skrinka ANTWERPEN smrekovec patrí do skupiny produktov Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto Zrkadlová skrinka ANTWERPEN smrekovec - parametre produktu

Sconto Zrkadlová skrinka ANTWERPEN smrekovec - história ceny a dostupnosti

Sconto Zrkadlová skrinka ANTWERPEN smrekovec - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Zrkadlová skrinka ANTWERPEN smrekovec - ako nakúpiť najvýhodnejšie?