Sconto Zostava na balkón MADEIRA tmavosivá

Sconto Zostava na balkón MADEIRA tmavosivá

Sconto Zostava na balkón MADEIRA tmavosivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Zostava na balkón MADEIRA tmavosivá - popis produktu

Praktická zostava na balkón MADEIRA sa stane štýlovou základňou vášho posedenia. Zostava sa skladá z dvoch kresiel a stola. Spoločným menovateľom je **oceľová konštrukcia** ošetrená práškovým lakom. Konštrukcia je ** vypletaná veľmi odolným polyratanom **, ktorý skvele odoláva nepriazni počasia a UV žiareniu. Doska stola je pokrytá odolným bezpečnostným sklom. Maximálny komfort pri sedení poskytujú pohodlné penové sedáky. Nosnosť kresla je 120 kg a 50 kg stola. Súčasťou balenia je navyše **ochranný kryt**. Doprajte si vonkajšie posedenie na balkónovej zostave MADEIRA.

Produkt Sconto Zostava na balkón MADEIRA tmavosivá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoly, vyrába ho značka Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Produkt Sconto Zostava na balkón MADEIRA tmavosivá patrí do skupiny produktov Skladové stany od značky Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Sconto Zostava na balkón MADEIRA tmavosivá - parametre produktu

Sconto Zostava na balkón MADEIRA tmavosivá - história ceny a dostupnosti

Sconto Zostava na balkón MADEIRA tmavosivá - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Zostava na balkón MADEIRA tmavosivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?