Sconto Záhradná pohovka FLORENZ 2 prírodná/sivá

Sconto Záhradná pohovka FLORENZ 2 prírodná/sivá

Sconto Záhradná pohovka FLORENZ 2 prírodná/sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Záhradná pohovka FLORENZ 2 prírodná/sivá - popis produktu

Záhradná pohovka FLORENZ 2 vdýchne záhrade štýl a zároveň sa stane základňou vášho odpočinku aj zábavy. Stabilná **hliníková konštrukcia** je vypletaná kvalitným **polyratanom** v prírodnom odtieni. Tento materiál sa vyznačuje veľkou odolnosťou proti poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Ďalšou prednosťou je ľahká údržba a dlhá životnosť. Vysokú mieru komfortu prinášajú **mäkké sedacie a oporné vankúše** s dekoratívnym prešívaním. Maximálna nosnosť je 360 kg. Užite si chvíle vonkajšieho posedenia na záhradnej pohovke FLORENZ 2.

Produkt Sconto Záhradná pohovka FLORENZ 2 prírodná/sivá patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné stoličky, patrí značke Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Produkt Sconto Záhradná pohovka FLORENZ 2 prírodná/sivá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné stany od značky Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Sconto Záhradná pohovka FLORENZ 2 prírodná/sivá - parametre produktu

Sconto Záhradná pohovka FLORENZ 2 prírodná/sivá - história ceny a dostupnosti

Sconto Záhradná pohovka FLORENZ 2 prírodná/sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Záhradná pohovka FLORENZ 2 prírodná/sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?