Sconto Vysoká kúpeľňová skriňa ROOF old style/čierna

Sconto Vysoká kúpeľňová skriňa ROOF old style/čierna

Sconto Vysoká kúpeľňová skriňa ROOF old style/čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 209 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Vysoká kúpeľňová skriňa ROOF old style/čierna - popis produktu

Vysoká kúpeľňová skrinka ROOF dokáže ľahko splniť váš sen o stále upravenej a perfektne organizovanej kúpeľni. Dekor neopracovaného dreva vytvorí vo vašej kúpeľni útulnú vintage atmosféru. Za dvierkami a v otvorenom úložnom priestore uschováte kozmetiku, uteráky aj všetky nevyhnutnosti, ktoré do kúpeľne patria. Skrinku decentne dopĺňajú rúčky a nôžky vo farbe čierneho kovu. Otváranie dvierok je univerzálne, preto si môžete nastaviť ľavostranné alebo pravostranné otváranie. Pre lepšiu stabilitu odporúčame skrinku pripevniť na stenu. Materiál na upevnenie ku stene je súčasťou skrinky. Kúpeľňovú skrinku ROOF oceníte najmä tam, kde sa počíta každý využitý centimeter. Pokiaľ vám to priestor kúpeľne dovolí, skombinujte skrinku s ďalšími prvkami kolekcie ROOF a vytvorte si svoju osobitú kúpeľňu s jemnou prírodnou patinou.

Produkt Sconto Vysoká kúpeľňová skriňa ROOF old style/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto Vysoká kúpeľňová skriňa ROOF old style/čierna - parametre produktu

Sconto Vysoká kúpeľňová skriňa ROOF old style/čierna - história ceny a dostupnosti

Sconto Vysoká kúpeľňová skriňa ROOF old style/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Vysoká kúpeľňová skriňa ROOF old style/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?