Sconto Vysoká skrinka GURU akácia

Sconto Vysoká skrinka GURU akácia

Sconto Vysoká skrinka GURU akácia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 299 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Vysoká skrinka GURU akácia - popis produktu

Vysoká kúpeľňová skrinka GURU je veľmi praktickým a zároveň estetickým riešením pre vašu kúpeľňu. Kombinovaný úložný priestor pozostáva zo skrinky, zásuvky, police a presklenej skrinky. Masívne akáciové drevo, ktoré uchváti svojou krásnou kresbou, pochádza z kontrolovaných plantáží v Indii. Vďaka ručnému spracovaniu je každý jednotlivý kus originál. Jednoduchý dizajn bez ozdobných detailov dáva vyniknúť surovosti exotického dreva, jeho prirodzenej kresbe i priznaným chybám. Jedná sa o veľmi tvrdý a robustný materiál, ktorý vyniká pružnosťou, odolnosťou a nábytok z neho vám zaručene bude robiť spoločnosť dlhé roky. K tejto skrinke je možné samostatne dokúpiť v rovnakom dizajne umývadlovú skrinku či zrkadlo.

Produkt Sconto Vysoká skrinka GURU akácia patrí do skupiny produktov Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto Vysoká skrinka GURU akácia - parametre produktu

Sconto Vysoká skrinka GURU akácia - história ceny a dostupnosti

Sconto Vysoká skrinka GURU akácia - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Vysoká skrinka GURU akácia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?