Sconto Sedacia súprava JULIO béžová/hnedá, pravá

Sconto Sedacia súprava JULIO béžová/hnedá, pravá

Sconto Sedacia súprava JULIO béžová/hnedá, pravá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 639 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Sedacia súprava JULIO béžová/hnedá, pravá - popis produktu

Sedacia súprava JULIO svojimi oblými tvarmi prepožičia štýl každej domácnosti a stane sa centrom zábavy aj odpočinku. Maximálny komfort je dosiahnutý použitím vlnového odpruženia a mäkkej peny. Súprava je čalúnená melírovanou poťahovou látkou s hrubou textúrou, ktorá je **odolná proti svetlu, vyblednutiu** a ponúka vysokú pevnosť aj ľahkú udržiavateľnosť. Štýl navyše zvýrazňuje **elegantné prešitie mäkkou a na dotyk príjemnou ekokožou**. Na príležitostné prespanie je súprava **vybavená funkciou rozloženia na lôžko**. Na tieto účely sa v otomane skrýva **úložný priestor** na deky a vankúše. Sedacia súprava JULIO svojim jednoduchým štýlom aj rozmermi hravo zapadne ako do priestranného interiéru, tak aj do menších bytov.

Produkt Sconto Sedacia súprava JULIO béžová/hnedá, pravá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sedacie súpravy, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Sedacia súprava JULIO béžová/hnedá, pravá - parametre produktu

KategóriaStany, Sedacie súpravy
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Sedacia súprava JULIO béžová/hnedá, pravá - história ceny a dostupnosti

Sconto Sedacia súprava JULIO béžová/hnedá, pravá - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Sedacia súprava JULIO béžová/hnedá, pravá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?