Sconto Rýchlovarná kanvica WK-100W objem 1 l, plast

Sconto Rýchlovarná kanvica WK-100W objem 1 l, plast

Sconto Rýchlovarná kanvica WK-100W objem 1 l, plast

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Rýchlovarná kanvica WK-100W objem 1 l, plast - popis produktu

Rýchlovarná kanvica WK-100W v klasickej bielej farbe v jednoduchom vyhotovení je praktickým a nenahraditeľným pomocníkom do každej domácnosti. Spoľahlivo sa postará o rýchlu prípravu vašich obľúbených horúcich nápojov. Skryté výhrevné teleso s príkonom 2 200 W zaistí rovnomerný ohrev vody. Snímač ohrevu sa rozsvieti pri každom spustení a automaticky sa vypne, akonáhle voda dosiahne bod varu. Filter skrytý vo vnútri kanvice zachytí všetky nečistoty od vodného kameňa a vaša voda nebude kalná. Disponuje tiež ukazovateľom vodnej hladiny, vďaka ktorému si jednoducho overíte, ako veľmi je kanvica naplnená. Vybavená je tiež ochranou proti chodu naprázdno, ktorá sa aktivuje zakaždým keď omylom použijete tlačidlo zapnutia.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské spotrebiče, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Produkt Sconto Rýchlovarná kanvica WK-100W objem 1 l, plast je možné nájsť medzi produktmi v skupine Rýchlovarné kanvice, je v ponuke značky Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Plastové rýchlovarné kanvice, je v ponuke značky Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Sconto Rýchlovarná kanvica WK-100W objem 1 l, plast - parametre produktu

Sconto Rýchlovarná kanvica WK-100W objem 1 l, plast - história ceny a dostupnosti

Sconto Rýchlovarná kanvica WK-100W objem 1 l, plast - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Rýchlovarná kanvica WK-100W objem 1 l, plast - ako nakúpiť najvýhodnejšie?