Sconto Obývacia stena SANI biela/čierna

Sconto Obývacia stena SANI biela/čierna

Sconto Obývacia stena SANI biela/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Obývacia stena SANI biela/čierna - popis produktu

**Obývacia stena SANI** v nadčasovom dizajne vás iste očarí svojimi **jednoduchými líniami** a **veľkým množstvom uzatvárateľného priestoru**. Doplnená je o **praktické plastové rúčky** uľahčujúce manipuláciu a plastové nôžky. **Vyrobená je z laminovaného dreveného materiálu**, ktorý sa vám bude ľahko čistiť. **Priestranný TV stolík** je tvorený z polovice uzatvárateľným a z polovice otvoreným úložným priestorom. Na zadnej strane sa nachádza dostatočne veľký **otvor na kabeláž**. Komoda tak vytvára ideálne zázemie na uloženie všetkého TV príslušenstva. **Komoda s otočnými dvierkami** umožňuje využiť všetok vnútorný priestor **s jednou vloženou policou**. **Nástenná skrinka je tiež doplnená o otočné dvierka a **obsahuje jednu vloženú policu**, ktorá prakticky rozdeľuje vnútornú plochu. Umožňuje tak uložiť predmety, ktoré nechcete mať neustále na očiach. Zostavu štýlovo doplníte **samostatnou nástennou policou**, ktorú môžete využiť na uloženie fotografií, rastlín a ďalších dekoratívnych predmetov. Obývacia stena SANI je **voľne rozložiteľná v priestore** a tú svoju si môžete vybrať hneď z niekoľkých rôznych vyhotovení.

Tento produkt nájdete v skupine Obývacie steny od značky Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Produkt Sconto Obývacia stena SANI biela/čierna patrí do skupiny produktov Obývacie zostavy, patrí pod značku Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto Obývacia stena SANI biela/čierna - parametre produktu

Sconto Obývacia stena SANI biela/čierna - história ceny a dostupnosti

Sconto Obývacia stena SANI biela/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Obývacia stena SANI biela/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?