Sconto Nočný stolík SKYE dub biely/dub sivý

Sconto Nočný stolík SKYE dub biely/dub sivý

Sconto Nočný stolík SKYE dub biely/dub sivý

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 69,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Nočný stolík SKYE dub biely/dub sivý - popis produktu

**Praktický nočný stolík SKYE** je síce malý a nenápadný, ale skvele poslúži ako odkladací priestor k posteli. Spracovanie **v dekore bieleho duba v kombinácii s detailom v dekore duba sivého** pôsobí elegantne a bude sa vynímať v každom moderne ladenom interiéri. Súčasťou stolíka sú **2 zásuvky** poskytujúce dostatok priestoru na uloženie všetkých nevyhnutností. Zásuvky dopĺňajú **čierne plastové rúčky**, ktoré zaisťujú ľahšiu manipuláciu. Vďaka **vrchnej odkladacej doske** už nebudete musieť večer vstávať z postele kvôli odloženiu mobilného telefónu, knihy, okuliarov a ďalších drobností. Celkový vzhľad dopĺňajú **kontrastné drobné nôžky**. Stolík je **vyrobený z laminovanej drevotriesky**, vďaka ktorej nie je stolík náročný na údržbu. Dokúpiť si môžete tiež ďalšie prvky zostavy SKYE a vybaviť vašu spálňu v jednotnom dizajne.

Produkt Sconto Nočný stolík SKYE dub biely/dub sivý patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Malé stolíky, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Nočný stolík SKYE dub biely/dub sivý - parametre produktu

Sconto Nočný stolík SKYE dub biely/dub sivý - história ceny a dostupnosti

Sconto Nočný stolík SKYE dub biely/dub sivý - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Nočný stolík SKYE dub biely/dub sivý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?