Sconto Nočný stolík ERNIE RM12 biela/dub evoke

Sconto Nočný stolík ERNIE RM12 biela/dub evoke

Sconto Nočný stolík ERNIE RM12 biela/dub evoke

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Nočný stolík ERNIE RM12 biela/dub evoke - popis produktu

**Nočný stolík ERNIE RM12** v minimalistickom nadčasovom spracovaní je praktickým odkladacím priestorom k posteli, ktorý skvele doplní ako moderné, tak aj klasicky ladené spálne. Disponuje **2 priestrannými zásuvkami**, ktoré poskytujú dostatok miesta na všetko, čo chcete mať počas večera či skorého rána po ruke, ale nie priamo na očiach. Vyhotovenie **bez rúčok pridáva** na čistom vzhľade a ľahko sa otvára vďaka vystúpeným zásuvkám. **Vrchná odkladacia doska** zaistí, že už nebudete musieť večer vstávať z postele kvôli odloženiu mobilného telefónu, knihy, okuliarov a ďalších drobností. Stolík je vyrobený z laminovaného dreveného materiálu, pre ktorý je typická **ľahká udržiavateľnosť**. Svoj nočný stolík ERNIE RM12 si môžete vybrať hneď z niekoľkých rôznych variantov. Pokiaľ túžite po zladenom interiéri, tak si môžete dokúpiť ďalšie nábytkové kusy z kolekcie ERNIE.

Produkt Sconto Nočný stolík ERNIE RM12 biela/dub evoke je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nočné stolíky, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Nočný stolík ERNIE RM12 biela/dub evoke - parametre produktu

KategóriaNočné stolíky
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Nočný stolík ERNIE RM12 biela/dub evoke - história ceny a dostupnosti

Sconto Nočný stolík ERNIE RM12 biela/dub evoke - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Nočný stolík ERNIE RM12 biela/dub evoke - ako nakúpiť najvýhodnejšie?