Sconto Multifunkčná stolička NELLIE prírodná

Sconto Multifunkčná stolička NELLIE prírodná

Sconto Multifunkčná stolička NELLIE prírodná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Multifunkčná stolička NELLIE prírodná - popis produktu

**Multifunkčná stolička NELLIE** je vybavená mnohými **praktickými a bezpečnostnými prvkami** a je tak plne prispôsobená na užívanie malými deťmi. Vyrobená je z **masívneho bukového dreva**, ktoré jej dodáva potrebnú pevnosť a odolnosť. Stabilná konštrukcia s **oblými hranami a ochranou proti prevráteniu** predchádza vzniku nebezpečných situácií. Sedacia časť je **čalúnená umývateľnou fóliou** bez akýchkoľvek škodlivých látok. Najväčšou prednosťou tohto čalúnenia je práve ľahká umývateľnosť a zároveň šetrnosť k detskej pokožke. Sedák je tiež vybavený praktickými **bezpečnostnými pásmi**, ktoré môžete zapnúť napríklad počas jedla. **Nastaviteľná a odnímateľná jedálenská doska** zvýši pohodlie vášho dieťaťa počas sedenia. Vysoká stolička neobmedzuje, pretože ju ľahko a rýchlo **premeníte na samostatný stolík a nízku stoličku**. Doprajte svojim najmenším príjemné posedenie s multifunkčnou stoličkou NELLIE, ktorá sa prispôsobí akejkoľvek situácii.

Produkt Sconto Multifunkčná stolička NELLIE prírodná je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské stoličky, patrí pod značku Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto Multifunkčná stolička NELLIE prírodná - parametre produktu

Sconto Multifunkčná stolička NELLIE prírodná - história ceny a dostupnosti

Sconto Multifunkčná stolička NELLIE prírodná - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Sconto Multifunkčná stolička NELLIE prírodná - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Multifunkčná stolička NELLIE prírodná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?