Sconto Detská rastúca stolička JOSIE prírodná

Sconto Detská rastúca stolička JOSIE prírodná

Sconto Detská rastúca stolička JOSIE prírodná

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 69 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Detská rastúca stolička JOSIE prírodná - popis produktu

**Detská rastúca stolička JOSIE** podporuje zdravé sedenie a **správne držanie tela v priebehu rastu** dieťaťa a pôsobí ako prevencia zdravotných problémov v neskoršom veku. Stolička s mnohými praktickými a bezpečnostnými prvkami je plne prispôsobená na užívanie malými deťmi. Pevná konštrukcia **s oblými hranami a ochranou proti prevráteniu** zabraňuje vzniku úrazov. Najväčšou prednosťou stoličky, ktorá je vhodná pre deti od cca 6 mesiacov, je jej **výšková aj hĺbková nastaviteľnosť**. Môže tak byť ľahko a rýchlo **prispôsobená veku, vývojovému štádiu a aktuálnym potrebám** konkrétneho dieťaťa. Dôležitým ochranným prvkom, ktorý zvyšuje bezpečnosť a znižuje možnosť vypadnutia dieťaťa zo stoličky sú **praktické bezpečnostné pásy**, ktoré môžete zapnúť napríklad počas jedla. S rastúcou stoličkou JOSIE zaistíte vášmu dieťaťu aj v nízkom veku komfortné a bezpečné sedenie, ktoré bude vďaka svojej funkčnosti a prispôsobiteľnosti dlho slúžiť.

Produkt Sconto Detská rastúca stolička JOSIE prírodná patrí do skupiny produktov Detské stoličky, patrí pod značku Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Rastúce stoličky, vyrába ho značka Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Detská rastúca stolička JOSIE prírodná - parametre produktu

Sconto Detská rastúca stolička JOSIE prírodná - história ceny a dostupnosti

Sconto Detská rastúca stolička JOSIE prírodná - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Sconto Detská rastúca stolička JOSIE prírodná - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Detská rastúca stolička JOSIE prírodná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?