Sconto Detská postieľka MORSILL biela, 60x120 cm

Sconto Detská postieľka MORSILL biela, 60x120 cm

Sconto Detská postieľka MORSILL biela, 60x120 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 159 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Detská postieľka MORSILL biela, 60x120 cm - popis produktu

**Detská postieľka MORSILL** v minimalistickom, nadčasovom spracovaní je ideálnym kusom nábytku do detskej izby, ktorý bude dlho slúžiť a prispôsobí sa vám aj potrebám vášho dieťaťa. Konštrukcia z lakovaných drevovláknitých dosiek je vybavená **roštom z masívneho borovicového dreva** s veľkosťou 60x120 cm, ktorý je nastaviteľný do **3 rôznych výškových polôh**. Lôžko je z 2 strán ohraničené priečkovými bočnicami z ktorých **3 priečky sú jednoducho odnímateľné**, aby sa staršie dieťa mohlo samo dostať do postieľky a von. Konštrukcia s čistými líniami je vyhotovená so **zaoblenými hranami** pre väčšiu bezpečnosť. Minimalistický vzhľad ozvláštňuje dekoratívne frézovanie s motívom sovičiek.

Produkt Sconto Detská postieľka MORSILL biela, 60x120 cm patrí do skupiny produktov Detské postieľky, vyrába ho značka Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Detská postieľka MORSILL biela, 60x120 cm - parametre produktu

Sconto Detská postieľka MORSILL biela, 60x120 cm - história ceny a dostupnosti

Sconto Detská postieľka MORSILL biela, 60x120 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Detská postieľka MORSILL biela, 60x120 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?