Sconto Detská postieľka HOLLIE biela, 60x120 cm

Sconto Detská postieľka HOLLIE biela, 60x120 cm

Sconto Detská postieľka HOLLIE biela, 60x120 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 279 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Detská postieľka HOLLIE biela, 60x120 cm - popis produktu

**Detská, plne vybavená postieľka HOLLIE** v jednoduchom, modernom vyhotovení bude vďaka svojmu praktickému spracovaniu dlho slúžiť a vášmu dieťaťu umožní komfortný a bezpečný spánok či už po boku rodičov alebo vo vlastnej izbe. Vyrobená je z dreveného materiálu lakovaného bielou farbou, ktorá miestnosti dodá čistý vzhľad. Vybavená je **lamelovým roštom s matracom, ktorého výšku si môžete nastaviť do 6 rôznych polôh** podľa aktuálnych potrieb. Vďaka tomu môže byť postieľka využívaná až do prechodu na klasickú posteľ. Z troch strán je doplnená o **latkové bočnice**, ktoré zabraňujú pádu počas nepokojných nocí a **textilné mantinely** bránia nebezpečnému prestrkovaniu končatín medzi jednotlivými latkami. Jednoduchý prístup zaisťuje **textilná bočnica z poslednej strany**, ktorú jednoducho rozopnete pomocou klasického zipsu. Na pohodlný spánok nesmie chýbať ani **bavlnená súprava posteľnej bielizne na vankúš a paplón** v bielej farbe s hravým motívom mráčikov s rozmermi **40x60 cm a 100x135 cm**. **Praktické otočné kolieska** umožňujú jednoduchú manipuláciu a presun z miestnosti do miestnosti. Pomyselnou čerešničkou na torte je **baldachýn nad posteľou** vrátane tyče na upevnenie ku stene. Doprajte pokojný a pohodlný spánok sebe aj svojmu dieťaťu s detskou postieľkou HOLLIE, vďaka ktorej bude mať každý svoj vlastný priestor na spanie, ale zároveň môžete byť svojmu najmenšiemu stále nablízku.

Produkt Sconto Detská postieľka HOLLIE biela, 60x120 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské postieľky, vyrába ho značka Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Detská postieľka HOLLIE biela, 60x120 cm - parametre produktu

Sconto Detská postieľka HOLLIE biela, 60x120 cm - história ceny a dostupnosti

Sconto Detská postieľka HOLLIE biela, 60x120 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Detská postieľka HOLLIE biela, 60x120 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?