Sconto Barová zostava 13776 prírodná/biela

Sconto Barová zostava 13776 prírodná/biela

Sconto Barová zostava 13776 prírodná/biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Barová zostava 13776 prírodná/biela - popis produktu

Praktická barová zostava 13776 sa hravo stane základňou na vychutnanie obľúbených nápojov. Zostava sa skladá z barového stola a dvoch barových stoličiek. Spoločným menovateľom je zhotovenie **z drevovláknitého materiálu MDF**, pre ktorý je typická ľahká udržiavateľnosť aj dlhá životnosť. Doska stola a sedáky stoličiek sú v dekore bambusu. **Dostatočný odkladací priestor** zaisťuje pravá bočná sekcia so spodnou policou na fľaše, stredovým vyberacím košíkom, hornou policou, zásuvkou s rúčkou a celoplošnou policou pod hlavnou doskou. Stoličky disponujú praktickou podnožkou, ktorá zvyšuje komfort pri sedení. Barová zostava 13776 zapadne do moderne ladených kuchýň či jedální.

Produkt Sconto Barová zostava 13776 prírodná/biela patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoly, vyrába ho značka Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Produkt Sconto Barová zostava 13776 prírodná/biela patrí do skupiny produktov Barové stoličky, patrí pod značku Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto Barová zostava 13776 prírodná/biela - parametre produktu

Sconto Barová zostava 13776 prírodná/biela - história ceny a dostupnosti

Sconto Barová zostava 13776 prírodná/biela - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Barová zostava 13776 prírodná/biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?