Saris Traps Triple Track Grey Držiak #4357976

Saris Traps Triple Track Grey Držiak #4357976

Saris Traps Triple Track Grey Držiak #4357976

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Saris Traps Triple Track Grey Držiak - popis produktu

Pre cyklistov, ktorí uprednostnia prepravu bicykla(ov) vo vnútri automobilu. 3 drážky na nosiči Vám umožnia vložiť držiaky vidlíc paralelne vedľa seba, alebo ''do uhla'' pre maximálnu kapacitu prevážaných bicyklov Autonosič je vhodný na použitie v zadnom, úložnom priestore automobilov ako aj SUV a minivanov Súčasťou balenia sú 3 sady montážnych nerezových prvkov na uchytenie držiakov Držiak vidlice TRAPS (TR1BLK), TRAPS MTB (TR4BLK) a držiak kolesa TRAPS WHEEL (WHL1) dokúpite zvlášť Vyrobený z veľmi odolnej a pevnej hliníkovej zliatiny 6061 - T6 Kompaktné rozmery umožnia jednoduché skladovanie, keď nosič nepoužívate Špecifikácie Kapacita 3 - 4 bicykle Zadný úložný priestor väčšiny automobilov Možné uchytenie na stenu Dĺžka: 90 cm Gumová lišta na spodnej hrane zabráni pohybu nosiča Dĺžka: 90 cm Montážny systém: Fork Mount Materiál: Hliník Farba podľa výrobcu: Grey Typ: Držiak Krajina pôvodu: USA Farba: Šedá

Tento produkt nájdete v skupine Držiaky na bicykle, patrí značke Saris, farebné prevedenie je Grey, materiál je Aluminium, nájdete ho u predajcu Muziker.sk.

Produkt Saris Traps Triple Track Grey Držiak #4357976 patrí do skupiny produktov Nosiče bicyklov, je v ponuke značky Saris, farebný variant je Grey, materiál je Aluminium v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Saris Traps Triple Track Grey Držiak - parametre produktu

FarbaGrey
MateriálAluminium
KategóriaBicykle, Košíky, Nosiče, Držiaky na bicykle, Nosiče bicyklov
ZnačkaSaris
FarbaGrey
MateriálAluminium
E-shopMuziker.sk

Saris Traps Triple Track Grey Držiak - história ceny a dostupnosti

Saris Traps Triple Track Grey Držiak - ďalšie zaujímavé produkty

Saris Traps Triple Track Grey Držiak - ako nakúpiť najvýhodnejšie?