Thule Tour Rack Čierna Predné nosiče-Zadné nosiče

Thule Tour Rack Čierna Predné nosiče-Zadné nosiče

Thule Tour Rack Čierna Predné nosiče-Zadné nosiče

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Tour Rack Čierna Predné nosiče-Zadné nosiče - popis produktu

Patentovaný nosič možno upevniť nad predné alebo zadné koleso väčšiny bicyklov. Vlastnosti: Nosič je zaistený pomocou pogumovaných úchytov, ktoré mu bránia v posúvaní a chránia rám bicykla aj pri plnom zaťažení. Montáž a demontáž je jednoduchá, vďaka pohodlnému prístupu k systému upevnenia. Kompatibilný s plášťami do 29x2.50''. Integrovaný držiak na svetlo/odrzaku. Vďaka nastaviteľnej ložnej ploche a možnosti nastavenia bočníc zaručuje dostatočnú vzdialenosť od pedálov. Nosnosť: 10kg vpredu/11 kg vzadu. Hmotnosť: 1,1kg. Farba podľa výrobcu: Čierna Rozmery: 17 x 35,5 x 31 cm Kompatibilné s kotúčovými brzdami: Áno Krajina pôvodu: Čína Farba: Čierna;Strieborná Typ: Predné nosiče;Zadné nosiče Materiál: Nylon;Hliník;Oceľ Hmotnosť: 1100 g Montážny systém: Frame Mount Užitočné zaťaženie: 10 kg Priemer kolies: 24”-29”

Produkt Thule Tour Rack Čierna Predné nosiče-Zadné nosiče je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nosiče bicyklov, je v ponuke značky Thule, farebný variant je Black, Black Silver, Silver, Silver Black, materiál je Aluminium, Aluminium Nylon Steel, Aluminium Steel Nylon, Nylon, Nylon Aluminium Steel, Nylon Steel Aluminium, Steel, Steel Aluminium Nylon, Steel Nylon Aluminium v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Thule Tour Rack Čierna Predné nosiče-Zadné nosiče - parametre produktu

Thule Tour Rack Čierna Predné nosiče-Zadné nosiče - história ceny a dostupnosti

Thule Tour Rack Čierna Predné nosiče-Zadné nosiče - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Tour Rack Čierna Predné nosiče-Zadné nosiče - ako nakúpiť najvýhodnejšie?