SANTINI Cyklistická vodeodolná pláštenka - VEGA MULTI - ružová

SANTINI Cyklistická vodeodolná pláštenka - VEGA MULTI - ružová

SANTINI Cyklistická vodeodolná pláštenka - VEGA MULTI - ružová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 229,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistická vodeodolná pláštenka - VEGA MULTI - ružová - popis produktu

SANTINI Vega Multi je dámska zimná bunda do každého počasia. Je navrhnutá tak, aby zaručila úplnú tepelnú rovnováhu v akýchkoľvek poveternostných podmienkach. Ideálny odev na chladné jazdy a do veľmi vlhkého počasia. Zaručene vás poteší inovatívna nepremokavá kapucňa, ktorú možno zložiť do goliera. Bunda je vyrobená z úplne nepremokavej tkaniny POLARTEC® Powershield Pro a môže sa pochváliť mikroporéznou membránou, ktorá ľahko uvoľňuje prebytočné teplo a výpary vlhkosti, aby ste zostali v suchu zvnútra aj zvonku. Bunda je ideálna do veľmi vlhkého počasia, je plne tepelne utesnená a má ďalšie zadné vrecko na zips. Ergonomicky strihané nepremokavé manžety rukávov a zadná časť z tkaniny Superoubaix s fleecovou podšívkou dokonale ladia s modelom. Reflexný ramenný popruh, vložky na chrbte a reflexné logo Santini zaisťujú maximálnu bezpečnosť za zníženej viditeľnosti. ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, POHLAVIE: dámske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske bundy, vyrába ho značka Santini, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je ružová a je určený female.

Produkt SANTINI Cyklistická vodeodolná pláštenka - VEGA MULTI - ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné bundy, patrí pod značku Santini, veľkosť je S, farebná verzia je ružová a je prispôsobený female.

SANTINI Cyklistická vodeodolná pláštenka - VEGA MULTI - ružová - parametre produktu

Farbaružová
Veľkosťružová
Určeniefemale
KategóriaDámske bundy, Zimné bundy, Pláštenky
ZnačkaSantini
VeľkosťS
Farbaružová
Určeniefemale

SANTINI Cyklistická vodeodolná pláštenka - VEGA MULTI - ružová - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistická vodeodolná pláštenka - VEGA MULTI - ružová - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistická vodeodolná pláštenka - VEGA MULTI - ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?