Sanela - Nerezový pisoárový žľab so skrytým splachovaním, dĺžka 1200 mm, 24 V DC

Sanela - Nerezový pisoárový žľab so skrytým splachovaním, dĺžka 1200 mm, 24 V DC

Sanela - Nerezový pisoárový žľab so skrytým splachovaním, dĺžka 1200 mm, 24 V DC

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 844,16 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sanela - Nerezový pisoárový žľab so skrytým splachovaním, dĺžka 1200 mm, 24 V DC - popis produktu

Antivandalové prevedenie, závesné nerezové pisoárové žľaby s integrovanou elektronikou, reaguje len na použitie pisoárového žľabu (vyhodnocuje zmeny, ku ktorým dochádza vo vnútri žľabu pri prietoku kapaliny), doba splachovania je nastaviteľná od 0,5 do 15,5 s, nastavenie parametrov pomocou diaľkového ovládača SLD 04, samočinné spláchnutie po 6 hodinách od posledného zopnutia ventilu, žľaby je možné na zákazku vyrobiť v potrebnej dĺžke, materiál AISI - 304, povrch matný.,Antivandalové prevedenie, závesné nerezové pisoárové žľaby s integrovanou elektronikou, reaguje len na použitie pisoárového žľabu (vyhodnocuje zmeny, ku ktorým dochádza vo vnútri žľabu pri prietoku kapaliny), doba splachovania je nastaviteľná od 0,5 do 15,5 s, nastavenie parametrov pomocou diaľkového ovládača SLD 04, samočinné spláchnutie po 6 hodinách od posledného zopnutia ventilu, žľaby je možné na zákazku vyrobiť v potrebnej dĺžke, materiál AISI - 304, povrch matný.

Produkt Sanela - Nerezový pisoárový žľab so skrytým splachovaním, dĺžka 1200 mm, 24 V DC je možné nájsť medzi produktmi v skupine Závesné WC, patrí pod značku Sanela v ponuke e-shopu Baustore.sk.

Sanela - Nerezový pisoárový žľab so skrytým splachovaním, dĺžka 1200 mm, 24 V DC - parametre produktu

Sanela - Nerezový pisoárový žľab so skrytým splachovaním, dĺžka 1200 mm, 24 V DC - história ceny a dostupnosti

Sanela - Nerezový pisoárový žľab so skrytým splachovaním, dĺžka 1200 mm, 24 V DC - ďalšie zaujímavé produkty

Sanela - Nerezový pisoárový žľab so skrytým splachovaním, dĺžka 1200 mm, 24 V DC - ako nakúpiť najvýhodnejšie?