Sanela - Nerezový pisoár KEG s integrovaným automatickým splachovačom s elektronikou ALS, 24 V DC

Sanela - Nerezový pisoár KEG s integrovaným automatickým splachovačom s elektronikou ALS, 24 V DC

Sanela - Nerezový pisoár KEG s integrovaným automatickým splachovačom s elektronikou ALS, 24 V DC

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 076,89 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sanela - Nerezový pisoár KEG s integrovaným automatickým splachovačom s elektronikou ALS, 24 V DC - popis produktu

Antivandalové prevedenie, závesný nerezový pisoár s integrovanou elektronikou, montáž pomocou montážnej dosky a špeciálnych skrutiek, reaguje na prítomnosť osoby pred pisoárom vo vzdialenosti max 0,7 m od snímača po dobu dlhšiu ako 7,5 s, k spláchnutiu dôjde po vystúpení osoby zo snímanej zóny, doba splachovania je nastaviteľná od 0,5 do 15,5 s, nastavenie parametrov pomocou diaľkového ovládača SLD 03, samočinné spláchnutie po 24 hodinách od posledného zopnutia ventilu, materiál AISI - 304, povrch matný.,Antivandalové prevedenie, závesný nerezový pisoár s integrovanou elektronikou, montáž pomocou montážnej dosky a špeciálnych skrutiek, reaguje na prítomnosť osoby pred pisoárom vo vzdialenosti max 0,7 m od snímača po dobu dlhšiu ako 7,5 s, k spláchnutiu dôjde po vystúpení osoby zo snímanej zóny, doba splachovania je nastaviteľná od 0,5 do 15,5 s, nastavenie parametrov pomocou diaľkového ovládača SLD 03, samočinné spláchnutie po 24 hodinách od posledného zopnutia ventilu, materiál AISI - 304, povrch matný.

Produkt Sanela - Nerezový pisoár KEG s integrovaným automatickým splachovačom s elektronikou ALS, 24 V DC patrí do skupiny produktov Závesné WC, patrí pod značku Sanela v ponuke e-shopu Baustore.sk.

Sanela - Nerezový pisoár KEG s integrovaným automatickým splachovačom s elektronikou ALS, 24 V DC - parametre produktu

Sanela - Nerezový pisoár KEG s integrovaným automatickým splachovačom s elektronikou ALS, 24 V DC - história ceny a dostupnosti

Sanela - Nerezový pisoár KEG s integrovaným automatickým splachovačom s elektronikou ALS, 24 V DC - ďalšie zaujímavé produkty

Sanela - Nerezový pisoár KEG s integrovaným automatickým splachovačom s elektronikou ALS, 24 V DC - ako nakúpiť najvýhodnejšie?