Sam's Artisans Náhrdelník Horovo oko chirurgická oceľ INHM063

Sam's Artisans Náhrdelník Horovo oko chirurgická oceľ INHM063

Sam's Artisans Náhrdelník Horovo oko chirurgická oceľ INHM063

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Náhrdelník Horovo oko chirurgická oceľ INHM063 - popis produktu

Náhrdelník je zhotovený z kvalitnej chirurgickej ocele stabilizovanej titánom. Motívom prívesku je oko staroegyptského boha Hora. Prívesok je ozdobený obojstranne. Vrypy a podklad amuletu sú čierno patinované. Predná strana vyobrazuje uprostred Horovo oko, ktoré je lemované vygravírovanými štylizovanými hieroglyfmi. Amulet má hlboký vnútorný význam. Horovo oko je zložené zo šiestich prvkov. Päť prvkov v oku predstavuje päť vašich zmyslov a šiesty zodpovedá vašim myšlienkam. Zadná strana znázorňuje žiaru luna. Práve Horovo ľavé oko predstavovalo mesiac. Typ širšej retiazky: Veneziana. Jednotlivé očká v tvare do seba zapadajúcich otvorených kocôčok sú plné vysokého lesku, ktoré s príveskom ešte viac vyniknú. Náhrdelník je bez kadmia a olova as hypoalergénnym množstvo niklu. Je teda vhodný na každodenné pohodlné nosenie. So šperkom zaručene upútate pozornosť bez toho, aby ste sa museli obávať, že jeho zmeny farby alebo korózie. Zapínanie retiazky na karabínu je bezpečné a jednoduché. Šírka náhrdelníka - retiazky: 0,40 cm (4,0 mm). Dĺžka náhrdelníka: 60 cm. Priemer prívesku: 3,5 cm. Výška pútka: 1 cm. Hmotnosť približná: 49,0 g.

Produkt Sam's Artisans Náhrdelník Horovo oko chirurgická oceľ INHM063 patrí do skupiny produktov Oceľové prívesky, patrí značke Sam's Artisans, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Oceľové retiazky, vyrába ho značka Sam's Artisans, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Sam's Artisans Náhrdelník Horovo oko chirurgická oceľ INHM063 - parametre produktu

Sam's Artisans Náhrdelník Horovo oko chirurgická oceľ INHM063 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Náhrdelník Horovo oko chirurgická oceľ INHM063 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Náhrdelník Horovo oko chirurgická oceľ INHM063 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?