Sam's Artisans Náhrdelník Biely Vlk chirurgická oceľ INHM059

Sam's Artisans Náhrdelník Biely Vlk chirurgická oceľ INHM059

Sam's Artisans Náhrdelník Biely Vlk chirurgická oceľ INHM059

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Náhrdelník Biely Vlk chirurgická oceľ INHM059 - popis produktu

Náhrdelník je zhotovený z vysoko kvalitnej inox ocele 316L. Motívom prívesku je Biely vlk, jedno z mien zaklínača Geralta z Rivie. Detaily a tieňovanie upravené pieskovaním, čo spôsobuje ľahké zmatnenie povrchu. Vlk predstavuje všetky aspekty neústupnosti, sily a vytrvalosti. Typ retiazky: Veneziana. Jednotlivé očká v tvare do seba zapadajúcich otvorených kocôčok sú plné vysokého lesku, ktoré s príveskom ešte viac vyniknú. Náhrdelník je hypoalergénny, takže sa pohodlne nosí bez toho, aby ste sa museli obávať akéhokoľvek podráždenia pokožky. Zapínanie je na bezpečnú a pohodlnú karabínu. Fantasy style s magickým nádychom. Medailón je vhodný na každodenné nosenie. Šírka náhrdelníka - retiazky: 0,27 cm (2,7 mm). Dĺžka náhrdelníka: 50 cm. Rozmer prívesku: 3,8 x 3,9 cm. Hmotnosť približná: 31,7 g.

Produkt Sam's Artisans Náhrdelník Biely Vlk chirurgická oceľ INHM059 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Oceľové prívesky, patrí značke Sam's Artisans, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Oceľové retiazky, vyrába ho značka Sam's Artisans, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Sam's Artisans Náhrdelník Biely Vlk chirurgická oceľ INHM059 - parametre produktu

Sam's Artisans Náhrdelník Biely Vlk chirurgická oceľ INHM059 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Náhrdelník Biely Vlk chirurgická oceľ INHM059 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Náhrdelník Biely Vlk chirurgická oceľ INHM059 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?