Sam's Artisans Kožený náramok Triple Balls chirurgická oceľ INRM125

Sam's Artisans Kožený náramok Triple Balls chirurgická oceľ INRM125

Sam's Artisans Kožený náramok Triple Balls chirurgická oceľ INRM125

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Kožený náramok Triple Balls chirurgická oceľ INRM125 - popis produktu

Neobvyklý dizajn koženého náramku. Trojitá línia prepletanej kože je úchvatná. V spojení s oceľovými korálkami vytvára skvelý kontrast. Čierna a kovová farba idú k sebe rovnako dobre ako hokej a puk. Náramok je vyrobený z troch prepletených kožených pásikov. Koža je čierna - polomatná. Hypoalergénna chirurgická oceľ 316L. Všetky korálky sa dajú voľne posúvať a na konci sú silikónové zarážky, ktoré ich udržia tam, kde ich chcete mať. Štýlový pletený kožený motív. Zapínanie na sponu s magnetom. Koža je praktický a odolný materiál. Odporúčame pravidelne mazať kožený materiál voskom. Dĺžka náramku: 21,5 cm. Šírka náramku: 2,3 cm (v najširšom bode). Približná hmotnosť: 41,4 g. 

Produkt Sam's Artisans Kožený náramok Triple Balls chirurgická oceľ INRM125 patrí do skupiny produktov Kožené náramky, patrí pod značku Sam's Artisans, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Sam's Artisans Kožený náramok Triple Balls chirurgická oceľ INRM125 - parametre produktu

Sam's Artisans Kožený náramok Triple Balls chirurgická oceľ INRM125 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Kožený náramok Triple Balls chirurgická oceľ INRM125 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Kožený náramok Triple Balls chirurgická oceľ INRM125 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?