Sam's Artisans Kožený náramok Snakey Steel chirurgická oceľ INRM180

Sam's Artisans Kožený náramok Snakey Steel chirurgická oceľ INRM180

Sam's Artisans Kožený náramok Snakey Steel chirurgická oceľ INRM180

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Kožený náramok Snakey Steel chirurgická oceľ INRM180 - popis produktu

Štrkadlo štrkáča sa stalo hlavným výtvarným motívom náramku. Náramok je vytvorený z troch kožených remienkov. Dvaja z nich sú spletené z tenkých pramienkov kože. Tretí je plochý s prirodzenou textúrou kože. Čierna koža je matná. Na hladký remienok je navlečená hladká oceľová ozdoba štylizovaná ako štrkadlo štrkáča. Oceľová spona s magnetickou poistkou je použitá na zapínanie. Všetky kovové prvky: ozdoba a zapínanie sú z nerez ocele 316L. Oceľ je legovaná hypoalergénnym množstvom niklu. Je vhodná na každodenné nosenie. Hladká koža vyzerá skvele a príjemne sa nosí na zápästí. Je to pevný a odolný, ale zároveň pružný materiál. Kožu pravidelne ošetrujte na to určenými ochrannými a čistiacimi prostriedkami. Pozor na dlhší styk s vodou! Koža sa potom naťahuje. Náramok ponúkame aj v čiernom prevedení. Dĺžka náramku: 21,0 cm. Šírka náramku: 1,2 - 2,4 cm. Veľkosť stredového motívu: 3,7 x 1,2 cm. Hmotnosť približná: 24,4 g.

Produkt Sam's Artisans Kožený náramok Snakey Steel chirurgická oceľ INRM180 patrí do skupiny produktov Kožené náramky, patrí pod značku Sam's Artisans, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Sam's Artisans Kožený náramok Snakey Steel chirurgická oceľ INRM180 - parametre produktu

Sam's Artisans Kožený náramok Snakey Steel chirurgická oceľ INRM180 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Kožený náramok Snakey Steel chirurgická oceľ INRM180 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Kožený náramok Snakey Steel chirurgická oceľ INRM180 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?