Sam's Artisans Kožený náramok Kotva chirurgická oceľ INRM160

Sam's Artisans Kožený náramok Kotva chirurgická oceľ INRM160

Sam's Artisans Kožený náramok Kotva chirurgická oceľ INRM160

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Kožený náramok Kotva chirurgická oceľ INRM160 - popis produktu

Navy look. Archetypálny symbol kotvy a námorníckych lán. Kotva symbolizuje nádej, stálosť, pokoj a vyrovnanosť. Náramok je remeselne spracovaný z protriednych materiálov. Kombinácia polomatnej modrej a čiernej kože a lesklej nerez ocele. Moderný design, ktorý vychádza z klasického motívu. Pevná a robustná chirurgická oceľ 316L. Dvojfarebné kožené opasky sú štýlovo prepletené. Kožu pravidelne ošetrujte voskom. Náramok je praktický, pevný a odolný. Oceľ je bez olova a kadmia. Nikel je zastúpený minimálne, takže kovové časti nespôsobujú na koži problémy. Zapínanie na sponu s magnetickou poistkou. Dĺžka náramku: 20,5 cm. Vhodný pre šírku zápästia: 16 - 19 cm. Šírka náramku - koža: 0,8 cm. Rozmer kotvy, laná a manžetok: 3,5 x 1,5 cm. Hmotnosť približná: 14,86 g.

Produkt Sam's Artisans Kožený náramok Kotva chirurgická oceľ INRM160 patrí do skupiny produktov Kožené náramky, patrí pod značku Sam's Artisans, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Sam's Artisans Kožený náramok Kotva chirurgická oceľ INRM160 - parametre produktu

Sam's Artisans Kožený náramok Kotva chirurgická oceľ INRM160 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Kožený náramok Kotva chirurgická oceľ INRM160 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Kožený náramok Kotva chirurgická oceľ INRM160 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?