SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT - popis produktu

Toaletná voda SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT:V prípade, že preferujete pánske vône, potom je pre vás ako stvorená toaletná voda SALVATORE FERRAGAMO. Pánska toaletná voda SALVATORE FERRAGAMO harmonizuje vnútornú duševnú aj fyzickú pohodu. Kvetinové tóny vás prevedú kúzelnou rozkvitnutou záhradou. Táto jemná vôňa môže podporiť a zintenzívniť vaše pocity a náladu. Výrazný drevitý akcent zo zmesi driev zvýrazní prvý dojem z vône. Sviežosť, sila, jemnosť a neuveriteľne dlhá výdrž sú jej hlavnými znakmi. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody SALVATORE FERRAGAMO, s ktorou nikdy nezostanete bez povšimnutia. Kľúčové prednosti toaletnej vody SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT Toaletná voda SALVATORE FERRAGAMO má v sebe najmä pánske tóny vôní Pre hlavnú zložku je dominantná kvetinová prímes K hlavnej zložke sa pridáva vedľajšia drevitá prímes Medzi vonné zložky patrÍ aj čierne ríbezle Nechajte sa unášať na krídlach talianske toaletnej vody SALVATORE FERRAGAMO Nechajte sa rozmaznávať touto vôňou pri akejkoľvek príležitosti Toaletná voda SALVATORE FERRAGAMO prináša špecifickú vôňu Zistite, čo sa skrýva za toaletnou vodou SALVATORE FERRAGAMO. Hlavná kvetinová a vedľajšia drevitá vôňa vás pohltia svojou nevšednou kombináciou zvolených prísad. Zatiaľ čo sa budete oddávať prvému nádychu nevtieravé vône, osviežujúca zmes tónov vonných zložiek, ako je čierne ríbezle, vo vás uchová nezabudnuteľné pocity sviežosti. Vkusný flakón talianske toaletnej vody SALVATORE FERRAGAMO obnoví vnútornú sebadôveru a dodá pocit energie. Táto toaletná voda sa hodí na bežné dni, ale urobíte s ňou dobrý dojem aj na slávnostnejších akciách. Očaríte s ňou na pracovnom obede aj večierku.

Produkt SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletné vody, patrí značke Salvatore Ferragamo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Salvatore Ferragamo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Salvatore Ferragamo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT - parametre produktu

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT - história ceny a dostupnosti

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT - ďalšie zaujímavé produkty

SALVATORE FERRAGAMO Uomo Urban Feel EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?