Salomon E S/Max N°8 + M10 GW L80 B 160 cm

Salomon E S/Max N°8 + M10 GW L80 B 160 cm

Salomon E S/Max N°8 + M10 GW L80 B 160 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 410 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Salomon E S/Max N°8 + M10 GW L80 B 160 cm - popis produktu

Dámska súprava zjazdových lyží Moderná a výkonná lyža Salomon S/MAX N°8 bola navrhnutá pre lyžiarky, ktoré chcú z každého dňa na svahu vyťažiť maximum. Dodá im istotu, s ktorou skvele vykrojí každý oblúk. Kombinuje špičkové technológie s jedinečným tvarom, takže môžete pracovať na zdokonalení každého oblúka od prvého dňa. Horský terén: Na zjazdovku Úroveň tréningu: Stredná Tvar oblúka: Multi turn VÝHODY Konzistentná priľnavosť hrán: Vylepšený Edge Amplifier poskytuje ešte účinnejší prenos síl na hrany, a dodáva tak o 30 % lepšie držanie na hrane a bezkonkurenčný zážitok z vykrojenia oblúka. Precíznosť po celý deň: Špeciálna slalomová technológia Edge Amplifier, vyvinutá spoločnosťou Salomon, uľahčuje priehyb lyže v oblúku, takže oblúk vyžaduje menej námahy a bude presnejší, aby ste vydržali lyžovať celý deň. Kontrola: Vďaka konštrukcii bočníc z ABS sú tieto lyže ľahko ovládateľné a umožňujú väčšiu kontrolu s menším úsilím, takže sa môžete zlepšovať s každým oblúkom. VLASTNOSTI JADRO: Drevené jadro z topoľa Drevené jadro ponúka stabilitu, živosť a toleranciu a zároveň zaisťuje dobrý kontakt lyže so snehom. VÝSTUŽ: Single Ti Jednovrstvová titanalová výstuha na hornej strane jadra zaisťuje skvelé držanie na hrane, efektívny prenos síl a živosť. ŠPECIFICKÉ VLASTNOSTI: Edge Amplifier SL Inovovaný dvojdielny Edge Amplifier pre lyže SL poskytuje o 30 % lepšie držanie na hrane pri zachovaní správnej miery flexie pod topánkou pre vyššiu reaktivitu, obratnosť a grip. PROFIL LYŽE Profil pre jazdu na zjazdovke KONŠTRUKCIA Polosendvičové bočnice PRE POŽIČOVNE: Chránič pätky Predĺžená životnosť lyží: lyže si zachovávajú atraktívny vzhľad aj po intenzívnom používaní. PRE POŽIČOVNE: Chránič špičky Predĺžená životnosť lyží: lyže si zachovávajú atraktívny vzhľad aj po intenzívnom používaní. DOSKA Easytrak jednodielna VIAZANIE (SET) M10 GW Detaily Profil Tip Rocker: 13 % Horná vrstva: Line, 3D štruktúra Obsah balenia: Lyže + doska + viazanie Norma: Dospelí Šírka stredu: 63 - 75 Typ lyží: Slalomky Jadro: Drevo Pohlavie: Unisex Sezóna: Zima Technológia: Single Ti;Poplar Wood Core;Edge Amplifier Dĺžka oblúka: Krátky (10-14 m);Stredný (14-17 m) Typ zjazdovky: Upravená zjazdovka Farba: Čierna Šírka stredu: 73 mm Krajina pôvodu: Bulharsko Šírka zadnej časti: 102 mm Veková skupina: Dospelý Úroveň schopností: Pokročilý Šírka stredu (mm): 73.0 Dĺžka (cm): 160.0 Lyžiarske viazanie: M10 GW L80 Šírka špičky: 119 mm Dĺžka: 160 cm Rádius: 14 m Modelový rok: 23/24

Produkt Salomon E S/Max N°8 + M10 GW L80 B 160 cm patrí do skupiny produktov Dámske súpravy, je v ponuke značky Salomon, farebný variant je Black v ponuke e-shopu Muziker.sk a je prispôsobený unisex.

Salomon E S/Max N°8 + M10 GW L80 B 160 cm - parametre produktu

FarbaBlack
Určenieunisex
KategóriaDámske súpravy, Lyžiarky
ZnačkaSalomon
FarbaBlack
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

Salomon E S/Max N°8 + M10 GW L80 B 160 cm - história ceny a dostupnosti

Salomon E S/Max N°8 + M10 GW L80 B 160 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Salomon E S/Max N°8 + M10 GW L80 B 160 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?