Sada záhradných farebných svetiel, RD41378

Sada záhradných farebných svetiel, RD41378

Sada záhradných farebných svetiel, RD41378

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada záhradných farebných svetiel, RD41378 - popis produktu

Solárne záhradné svietidlá s dekoratívnou zmenou farbyAtmosférické osvetlenie záhrady si môžete zabezpečiť týmito solárnymi lampami v sade 3 ks. Vonkajšie svietidlá sa dajú jednoducho zapichnúť do zeme pomocou zemných hrotov a úžasne umiestniť ako osvetlenie chodníkov alebo na lúky a záhony. Solárne guľové svetlá sa pomocou slnečného svetla nabijú v priebehu niekoľkých hodín a po zotmení sa automaticky začnú rozsvecovať pri zmene farieb. Vzhľad rozbitého skla vytvára špeciálne svetelné efekty.Dekoratívne solárne gule do záhradySkvelé ako cestné svetlá, záhradné dekorácie na párty a oveľa viac.Guľové svetlá sa jednoducho nabíjajú slnečným žiarenímAutomatické zapnutie pri súmrakuRozbitý sklenený vzhľad guľôčok vytvára špeciálne efektyAutomaticky sa rozsvieti striedavo červená, zelená, modrá, oranžová atď.So zemným hrotom pre ľahké upevnenie v zemiSolárne lampy v detaileCelkové rozmery V x H: cca 40 x 8 cmZemný hrot V x H: cca 30 x 2 cmHmotnosť: cca 270 gMateriál: nerez, plast, skloFarba: strieborná, priehľadnáViac podrobností o solárnych záhradných svetláchDoba nabíjania: cca 6-8 hodínDoba svietenia: cca 10 hodínTrieda ochrany: IP44Farba svetla: zmena farbyrozsah doručenia3x záhradná solárna lampabez dekorácieMateriálové zloženie50% nehrdzavejúca oceľ30% plastu20% sklaRD 10041378_0

Produkt Sada záhradných farebných svetiel, RD41378 patrí do skupiny produktov Dekoratívne osvetlenie, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Solárne osvetlenie, patrí značke RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Sada záhradných farebných svetiel, RD41378 patrí do skupiny produktov Záhradné osvetlenie, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Sada záhradných farebných svetiel, RD41378 - parametre produktu

Sada záhradných farebných svetiel, RD41378 - história ceny a dostupnosti

Sada záhradných farebných svetiel, RD41378 - ďalšie zaujímavé produkty

Sada záhradných farebných svetiel, RD41378 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?