Sada nádob na odpad - 120 l - štyri farby

Sada nádob na odpad - 120 l - štyri farby

Sada nádob na odpad - 120 l - štyri farby

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada nádob na odpad - 120 l - štyri farby - popis produktu

Sada nádob na odpad. Objem: 4x120 litrov | Farby: žltá, modrá, zelená, hnedá Najodolnejšie nádoby na odpad s objemom 120 litrov. Vyrobené z pevného materiálu HDPE odolného voči UV žiareniu a škodlivým poveternostným vplyvom. Vďaka veľkým gumovým kolieskam môžete kontajner ľahko premiestňovať aj s ťažkým obsahom. Vďaka utesnenému veku neuniká žiadny nepríjemný zápach. Kontajnery spĺňajú požiadavky európskych noriem pre kontajnery na odpad. Majú certifikát CE EN 840. Vlastnosti produktu: Koše vyrobené z nízkotlakového polyetylénu s vysokou hustotou. HDPE - zaručuje vysokú kvalitu Koše odolné voči UV žiareniu Tiché gumené kolesá namontované na oceľovej náprave Zásobníky odolné voči poškodeniu Odolnosť voči nízkym teplotám Jednoduché vyprázdňovanie košov Odolnosť voči chemikáliám Možnosť stohovania - nastaviť jednu do druhej Odpadkové koše zodpovedajú norme PN-EN 840 S rukoväťou na jednoduchú prepravu Koše prispôsobené na mechanické vykladanie Ľahko sa udržiavajú v čistote Vystužený hrebeňový pás Zásobníky sú stabilné a odolné Rozmery výrobku Šírka: 47 cm Hĺbka: 55 cm Výška: 95 cm Zobrazené farby by sa mali považovať za ilustračné - môžu sa líšiť od skutočných,+ v dôsledku rôznych nastavení monitora a procesu spracovania fotografií. Skutočné rozmery sa môžu líšiť od rozmerov uvedených vyššie. Tolerancia odchýlky môže byť +/- 5 %. Série: Bin, Objem: 120L, Sada: Ano, Hloubka: 55 cm, Šířka: 47 cm, Výška: 95 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odpadové nádoby, patrí pod značku TZB, farebné prevedenie je žltá, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Produkt Sada nádob na odpad - 120 l - štyri farby má priradený EAN kód 5902340318584.

Sada nádob na odpad - 120 l - štyri farby - parametre produktu

Farbažltá
KategóriaZelenina, Popolnice, Odpadové nádoby
ZnačkaTZB
Farbažltá
E-shopHouseLand.sk
EAN5902340318584

Sada nádob na odpad - 120 l - štyri farby - história ceny a dostupnosti

Sada nádob na odpad - 120 l - štyri farby - ďalšie zaujímavé produkty

Sada nádob na odpad - 120 l - štyri farby - ako nakúpiť najvýhodnejšie?