Zberač druhotných surovín/nádoba na odpad SLIM JIM® Rubbermaid #3694199

Zberač druhotných surovín/nádoba na odpad SLIM JIM® Rubbermaid #3694199

Zberač druhotných surovín/nádoba na odpad SLIM JIM® Rubbermaid #3694199

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zberač druhotných surovín/nádoba na odpad SLIM JIM® Rubbermaid - popis produktu

Zberač druhotných surovín/nádoba na odpad SLIM JIM®, objem 60 l, s vetracími kanálmi, zelená. Dodávka = zmontované. Objem = 60 l. Výška = 635 mm. Šírka = 279 mm. Hĺbka = 558 mm. Materiál nádoby na odpadky = polyetylén. Farba nádoby na odpadky = zelená. Počet zberných jednotiek = 1-násobný zberač. Miesto použitia = do interiéru a exteriéru. Vyhotovenie rukoväte = nosné rukoväte. Typ produktu = jednoduché zberače bez veka. Samostatne použiteľné alebo s možnosťou individuálneho rozšírenia na triediace zariadenie druhotných surovín. Rôzne veká dostupné samostatne. Stacionárne alebo mobilné s vozíkom (možné zakúpiť ako príslušenstvo). Svorky vreca fixujú vrecia na odpadky na okraji nádoby a umožňujú rýchlejšiu výmenu, pretože sú bez viazania. SLIM JIM® s vetracími kanálmi, ktoré znižujú ťažnú silu na vytiahnutie plných vriec na odpadky.

Tento produkt nájdete v skupine Odpadové nádoby, patrí pod značku Rubbermaid, farebné prevedenie je zelená, v ponuke predajcu Kaiserkraft.sk.

Zberač druhotných surovín/nádoba na odpad SLIM JIM® Rubbermaid - parametre produktu

Farbazelená
KategóriaZelenina, Odpadové nádoby
ZnačkaRubbermaid
Farbazelená
E-shopKaiserkraft.sk

Zberač druhotných surovín/nádoba na odpad SLIM JIM® Rubbermaid - história ceny a dostupnosti

Zberač druhotných surovín/nádoba na odpad SLIM JIM® Rubbermaid - ďalšie zaujímavé produkty

Zberač druhotných surovín/nádoba na odpad SLIM JIM® Rubbermaid - ako nakúpiť najvýhodnejšie?