Nádoba na odpad CLASSIC, na kolieskach, 370 L, zelená

Nádoba na odpad CLASSIC, na kolieskach, 370 L, zelená

Nádoba na odpad CLASSIC, na kolieskach, 370 L, zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nádoba na odpad CLASSIC, na kolieskach, 370 L, zelená - popis produktu

Mobilná nádoba na odpad, s 2 väčšími kolieskami vzadu a jedným menším otočným s brzdou v prednej časti. Je vyrobená z UV stabilného HDPE plastu. Nádoba je pre jednoduchú manipuláciu okrem 2 klasických kolies, s priemerom 300 mm, vybavená predným kolieskom s brzdou, ktoré je otočné do všetkých svetových strán, takže umožňuje jednoduchú obsluhu aj s plne naloženou nádobou. Na hladkom má malý polomer otáčania. Na hrubších povrchoch odporúčame nádobu naklopiť a nechať ju na zadných kolesách. Pevné madlo s ľahkým úchopom zjednodušuje manipuláciu a riadenie. Konštrukcia nádoby je ergonomická a zaisťuje rovnakú mieru pohodlia majiteľom aj pracovníkom technických služieb. Je vyrobená z odolného UV stabilného HDPE plastu a spĺňa AFNOR štandardy. Objem 370 L.

Produkt Nádoba na odpad CLASSIC, na kolieskach, 370 L, zelená patrí do skupiny produktov Odpadové nádoby, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Nádoba na odpad CLASSIC, na kolieskach, 370 L, zelená - parametre produktu

Nádoba na odpad CLASSIC, na kolieskach, 370 L, zelená - história ceny a dostupnosti

Nádoba na odpad CLASSIC, na kolieskach, 370 L, zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Nádoba na odpad CLASSIC, na kolieskach, 370 L, zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?