Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ks #7037241

Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ks #7037241

Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ks #7037241

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ks - popis produktu

Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ks je vhodná pre všetky spôsoby ohrevu vrátane indukcie. Hrnce sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele s hrúbkou steny 0,5 mm. Dno každého hrnca je z 5 špeciálnych vrstiev a je energeticky úsporné. Nerezové úchyty sú pripevnené nitmi. Sklenené pokrievky sú vybavené otvorom pre únik pary. Vnútro hrncov je leštená nehrdzavejúca oceľ. Z vonkajšej strany sú hrnce v matnej nerezovej úprave. Sada je vhodná do umývačky.Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ksNehrdzavejúca oceľHrúbka stien 0,5 mm5-vrstvová dno - energeticky úspornéNerezové žiaruvzdorné úchytySklenené pokrievky s otvorom pre paruVnútro leštený nerezVonkajšia časť v matnom nerezeVhodné pre všetky varné spotrebiče: plyn, elektrické varné dosky, sklokeramické platne, indukciaSada nie je vhodná do rúry Vhodná do umývačky Sada obsahuje:Hrniec s pokrievkou: 16 x 8,5 cm, objem 1,7 lHrniec s pokrievkou: 18 x 9,5 cm, objem 2,4 lHrniec s pokrievkou: 20 x 10,5 cm, objem 3,3 lHrniec s pokrievkou 24 x 13,5 cm, objem 6 l

Produkt Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ks #7037241 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sady hrncov, je v ponuke značky Florina.

Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ks - parametre produktu

KategóriaHrnce, Panvice, Sady hrncov
ZnačkaFlorina

Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ks - história ceny a dostupnosti

Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Sada hrncov FLORINA HENRY 8 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?