Sconto Sada hrncov ARBOR 7 ks (2 hrnce, 1 panvica, 1 rajnica, 3 pokrievky)

Sconto Sada hrncov ARBOR 7 ks (2 hrnce, 1 panvica, 1 rajnica, 3 pokrievky)

Sconto Sada hrncov ARBOR 7 ks (2 hrnce, 1 panvica, 1 rajnica, 3 pokrievky)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Sada hrncov ARBOR 7 ks (2 hrnce, 1 panvica, 1 rajnica, 3 pokrievky) - popis produktu

Hrnce a panvica z kolekcie ARBOR budú vašou pravou rukou pri príprave vášho obľúbeného jedla. Maximálne elegantná sada z kovaného hliníka s úpravou pripomínajúcou kameň je vhodná na domáce použitie. Hliníkový povrch vnútri hrnca a panvice zabezpečí, že pre vás riad nebude príliš ťažký. Variť s ním môžete na všetkých typoch tepelných zdrojov vrátane indukčnej varnej dosky. Nepriľnavý povrch umožňuje variť bez alebo s minimálnym použitím tuku. Pri správnom používaní panvice sa tuk neprepaľuje a nevznikajú žiadne škodlivé látky. Rukoväte pripomínajúce drevo, zaručujú bezpečné uchopenie rukou. Sofistikovaný riad z radu ARBOR si vás získa nielen luxusným dizajnom, ale aj skvelými technickými vlastnosťami, ktoré posunú vaše varenie na novú úroveň.

Produkt Sconto Sada hrncov ARBOR 7 ks (2 hrnce, 1 panvica, 1 rajnica, 3 pokrievky) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sady hrncov, je v ponuke značky Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Sconto Sada hrncov ARBOR 7 ks (2 hrnce, 1 panvica, 1 rajnica, 3 pokrievky) - parametre produktu

Sconto Sada hrncov ARBOR 7 ks (2 hrnce, 1 panvica, 1 rajnica, 3 pokrievky) - história ceny a dostupnosti

Sconto Sada hrncov ARBOR 7 ks (2 hrnce, 1 panvica, 1 rajnica, 3 pokrievky) - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Sada hrncov ARBOR 7 ks (2 hrnce, 1 panvica, 1 rajnica, 3 pokrievky) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?