Sada 4 záhradných kresiel, polohovateľné v 7-stupňoch #5813899

Sada 4 záhradných kresiel, polohovateľné v 7-stupňoch #5813899

Sada 4 záhradných kresiel, polohovateľné v 7-stupňoch #5813899

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada 4 záhradných kresiel, polohovateľné v 7-stupňoch - popis produktu

Súprava pozostáva z dvoch záhradných kresiel. Ich stabilná oceľová konštrukcia umožňuje bezpečný a pohodlný odpočinok. Farebnosť celej stoličky zostala v decentnej šedej farbe, vďaka čomu sa stoličky hodia do každej záhrady. Odolnosť voči poveternostným vplyvom zabezpečuje rám s práškovým nástrekom a špeciálny materiál, ktorý je priepustný pre vodu. Kreslo má 7-stupňové nastavenie operadla, čím je jeho funkčnosť neobmedzená. Nohy stoličky sú zakončené špeciálnymi nožičkami, ktoré chránia povrchy na terase a zabraňujú zaboreniu stoličky do zeme. V prípade potreby je možné obe stoličky zložiť na malý rozmer a uložiť na bezpečné miesto. Špecifikácie: Materiál: oceľová konštrukcia Rozmery: 55x69x105 cm Nastavenie: 7 stupňov Hmotnosť 1 kresla: 4 kg Nosnosť: 100 kg

Produkt Sada 4 záhradných kresiel, polohovateľné v 7-stupňoch #5813899 patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke DomTextilu, domtextilu.sk, farebný variant je strieborná, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné stoličky, patrí značke DomTextilu, domtextilu.sk, vo farebnej verzii strieborná, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Produkt Sada 4 záhradných kresiel, polohovateľné v 7-stupňoch #5813899 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka DomTextilu, domtextilu.sk, farebné prevedenie je strieborná, nájdete ho v e-shope Domtextilu.sk.

Sada 4 záhradných kresiel, polohovateľné v 7-stupňoch - parametre produktu

Sada 4 záhradných kresiel, polohovateľné v 7-stupňoch - história ceny a dostupnosti

Sada 4 záhradných kresiel, polohovateľné v 7-stupňoch - ďalšie zaujímavé produkty

Sada 4 záhradných kresiel, polohovateľné v 7-stupňoch - ako nakúpiť najvýhodnejšie?